comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Konya, tarihe tanıklık edecek - Süper Lig Haberleri

29 Şubat 2016, Pazartesi 12:46
Konya, tarihe tanıklık edecek - Süper Lig Haberleri

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar açıklamalarda bulundu.

Torku Konyaspor Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, “Konya, Perşembe günü tarihi bir maça daha tanıklık edecek” dedi. Ligdeki yükselişini Mersin İdmanyurdu deplasmanından önemli bir galibiyetle ayrılarak sürdürdüğünü ifade eden Baydar, rakiplerin puan kayıplarıyla lig sıralamasında 3.basamağa yükselen Konyaspor'un Beşiktaş kupa ve Trabzonspor lig maçlarından da galibiyetlerle ayrılacağına inandığını söyledi.

12814-resim
 
KONYASPOR 3. SIRADA
 
Ahmet Baydar, zorlu Mersin deplasmanında takımımızın genel anlamda oyunun kontrolünü elinde tuttuğunu belirterek, “Zor olacağının farkındaydık. Rakibin erken bir sürede 10 kişi kalmasıyla işimizin kolay olduğunu düşünen herkes yanıldı. Çünkü artık son şanslarıydı. Takımımız ikinci yarı ile birlikte kontrolü tamamen eline aldı ve peş peşe gelen gollerle kazanan taraf oldu. Bu önemli galibiyette emeği geçen teknik heyet ve oyuncularımızı kutluyoruz. Mersin galibiyeti sadece 3 puan değerinde değildi. Çünkü rakiplerimizin de puan kayıpları yaşamalarının ardından Konyaspor'umuz puan sıralamasında 3.basamağa yerleşti. Kulüp tarihimizin en başarılı günlerine her geçen hafta yenileri ekleniyor. İnşallah yakalanan bu çıkış kalan haftalarda da devam eder ve takımımız sezonu en iyi yerde tamamlar. Buna inanıyoruz” dedi.

12817-resim
 
BEŞİKTAŞ MAÇININ BİLETLERİ TÜKENDİ Mİ?
 
2-1 kazandığI ZTK çeyrek final ilk maçının rövanşında perşembe günü Beşiktaş'ı konuk edeceklerini anımsatan Basın Sözcü Ahmet Baydar, “İlk maçtaki avantajımızı koruyarak ikinci maçta iyi bir skor alıp turu geçen taraf olmak istiyoruz. Bizim için gerçekten önemli bir maç. Taraftarlarımız bu maça büyük ilgi gösterdiler ve çıkan biletleri 1 hafta gibi kısa bir süre tükettiler. Konya Perşembe günü tarihi bir maça daha tanıklık edecek. Yaşanacak güzellikleri turu geçerek pekiştirmek istiyoruz” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!