comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Konyaspor'da galibiyet sevinci - Süper Lig Haberleri

28 Şubat 2016, Pazar 16:27
Konyaspor'da galibiyet sevinci - Süper Lig Haberleri

Konyaspor oyuncusu Selim Ay, önce Beşiktaş kupa ardından da Trabzonspor lig maçlarını da kazanarak yola devam edeceklerine inandığını söyledi. 

FutbolArena - Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Torku Konyaspor, Mersin İdmanyurdu karşısında aldığı galibiyetin sevincini yaşıyor. Karşılaşmada haklı bir galibiyet aldığını ve bununla birlikte ligdeki çıkışını devam ettirdiğini ifade eden yeşil-beyazlıların savunma oyuncusu Selim Ay, önce Beşiktaş kupa ardından da Trabzonspor lig maçlarını da kazanarak yola devam edeceklerine inandığını söyledi.


240682-haber

Selim Ay'ın Mersin İdmanyurdu maçı sonrası açıklamaları


Selim, “Maça çıkmadan önce de bu maçın rakibimizin 'olmazsa olmaz' maçı olduğunu biliyorduk. Bizimde hedeflerimiz var. Üst sıralara oynuyoruz ve Avrupa hedefimiz var. Hem lig hem de kupada iki kulvarda da güçlü bir şekilde yarışmaya çalışıyoruz. Nitekim bunu da sahaya güzel yansıtıyoruz. Yükselen grafiğimizi galip gelerek devam ettirdik. Bunun için mutluyuz. Bütün herkesin ayağına ve emeğine sağlık. Şimdi önümüzde Beşiktaş kupa maçı var. İnşallah o maçı da yenip turu geçerek Trabzonspor ile ligde oynayacağımız maça daha moralli çıkacağız” şeklinde görüş belirtti.
“ÜST SIRALAR İÇİN ÖNEMLİYDİ”

Yeşil-beyazlıların bir diğer oyuncusu Ömer Ali Şahiner ise özellikle ikinci yarısını iyi oynadıkları maçta Mersin İdmanyurdu'na karşı deplasmanda alınan 3 puanın kendileri adına üçüncülük yarışı için son derece önemli ve değerli olduğunu söyledi. Şahiner, “Rakibimizin ligdeki konumu mücadeleyi bu anlamda daha da zorlaştırdı. Deyim yerindeyse rakibimiz için 'son şansları'ydı. Mutlaka galip gelmek istiyorlardı. Biz de takım olarak takım savunmasını ve takım bütünlüğünü her zamanki gibi iyi yaptık. Maçın başında gelen kırmızı kartla zaman zaman rahatmış gibi görünsek de rakibin arada tehlikeli kontra atakları vardı. Buna engel olmaya çalıştık. İkinci yarıda da normal oyunumuzu devam ettirdiğimizde goller geldi ve bununla beraber galibiyet geldi."

"Takım arkadaşlarımı kutluyorum. Ligdeki üçüncülük yarışı adına önemli ve kritik bir galibiyet aldık. Şimdi Perşembe günü kendi evimizde kupa maçının rövanşını oynayacağız. İnşallah o maçta da iyi bir sonuç alarak turu geçen taraf biz oluruz. Tüm taraftarlarımızı o maça bekliyoruz. İnşallah onların desteğiyle birlikte güzel bir galibiyet ve güzel bir gün olur. Sonrasında ligde Trabzonspor maçımız var. İki tane kritik ve önemli maç oynayacağız Konya'da. İki maçtan da galip geleceğimizi düşünüyorum” diye konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!