comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Torku Konyasapor'un konuğu Etimesgut Belediyespor

26 Ocak 2016, Salı 11:34
Torku Konyasapor'un konuğu Etimesgut Belediyespor

Ligde 2'de 2 yapan Torku Konyaspor'da kupa mesaisi başlıyor. Bugün grubun son maçında Etimesgut Belediyespor'u konuk edecek yeşil-beyazlılar, hafta sonunda da Antalyaspor ile çeyrek final için karşılaşacak

FutbolArena - Ziraat Türkiye Kupası gruplarında son hafta, bugün oynanacak maçlarla başlayacak.

Toplam 8 grupta 32 takımın mücadele verdiği organizasyonda, grupların son müsabakaları bugün başlayıp, perşembe günü sona erecek. Son 16 tur maçları ise bu hafta sonu oynanacak.  
G grubunda liderliği garantileyen Torku Konyaspor kendi sahasında son maçını Etimesgut Belediyespor ile bugün oynayacak. Formalite maç olarak görülen bu karşılaşmada yeşil-beyazlılar 3 puanı hedefliyor. Maçı kazanarak namağlup bir üst tura çıkmak isteyen temsilcimiz, asıl hazırlığını hafta sonu oynayacağı Antalyaspor için yapıyor.


Torku Konyaspor'un formalite maçı


Geride kalan 5 karşılaşmasında 4 galibiyet ve 1 beraberlik elde eden Torku Konyaspor, 13 puan topladı. Rakip Etimesgut Belediyespor grupta henüz galibiyet alamadı ve son sırada yer aldı. Etimesgut maçı öncesi temsilcimizde eksik bir oyuncu bulunmuyor. Torku Konyaspor Teknik Direktörü Aykut Kocaman'ın karşılaşmaya yedek ağırlıklı bir kadro ile çıkması bekleniyor.

 
Torku Arena'da oynanacak Torku Konyaspor-Etimesgut Belediyespor karşılaşması saat 17.00'da başlayacak. Karşılaşmayı Atilla Karaoğlan yönetecek. Karaoğlan'ın yardımcılıklarını Enes Vahit Çavuş ve İsmail Taygun Tasalı yaparken, maçın dördüncü hakemi Bilal Emektar.
 
Süper Lig, Ziraat Türkiye Kupası 6'ncı hafta ile son 16 tur müsabakaları nedeniyle 5 Şubat'ta start alacak. Torku Konyaspor, hafta sonu son 16'daki rakibi Antalyaspor'u konuk edecek. Son 16 tur maçları 30 Ocak Cumartesi ile 31 Ocak Pazar günü oynanacak. Temsilcimizin evinde oynayacağı maçın cumartesi günü oynanması beklenirken saati ise henüz açıklanmadı. Öte yandan Ziraat Türkiye Kupası'nda Çeyrek Final 1. maçları 9 Şubat Salı, 10 Şubat Çarşamba ve 11 Şubat Perşembe günü oynanacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!