comScore

Atiker Konyaspor Atiker Konyaspor

Uğur İnceman'ın yeni takımı

07 Ocak 2016, Perşembe 13:27
Uğur İnceman'ın yeni takımı

Torku Konyaspor'da Uğur İnceman ile yolların ayrıldığı açıklandı

FutbolArena - Torku Konyaspor Kulüp Basın Sözcüsü Ahmet Baydar, yaptığı açıklamada, Uğur'un takımdan ayrılma isteğine onay verdiklerini belirtti. Futbolcunun, Hollanda'da ikinci ligden bir takımla görüştüğünü kaydeden Baydar, "Uğur İnceman, ailesinin Hollanda'da olmasını gerekçe göstererek takımdan ayrılmak istedi. Biz de onay verdik. Kendisine, kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür ediyor, bundan sonraki yaşantısında başarılar diliyoruz" diye konuştu.
 

Uğur İnceman hangi takıma gitti?

 
Uğur İnceman'ın takımı ise belli oldu. Yeşil-Beyazlıların tecrübeli futbolcusu İnceman Hollanda Eredvise takımlarından Roda JC Kerkrade forması giyecek. Roda ile 1 buçuk yıllık anlaşma sağlayan deneyimli futbolcu bugün takım arkadaşları ve teknik ekiple vedalaştı. İnceman'ın yarın resmi sözleşmeye imza atması bekleniyor.
 

Uğur İnceman'ın Konyaspor performansı

 
2014-2015 sezonu başında Antalyaspor'dan Konyaspor'a gelen Uğur İnceman, yeşil-beyazlı formayı Süper Lig'de 36, Türkiye Kupası'nda 4 kez olmak üzere toplam 40 kez giydi. Bu maçlarda 2 gol 2 asistlik bir performans ortaya koydu.

UĞUR VEDALAŞARAK AYRILDI
 
Torku Konyaspor'da 1,5 sezondur forma giyen tecrübeli oyunculardan Uğur İnceman, kamp yaptığı otelden ayrılmadan oyuncularla vedalaştı. Uğur İnceman burada yaptığı kısa konuşmada 1,5 sezondur acısıyla tatlısıyla güzel günler geçirdiğini belirterek, “Bilmeden kırdığım kim varsa ben hakkımı helal ediyorum onlardan da haklarını helal etmelerini istiyorum. Başarılı bir sezonun yarısını geride bıraktık. İkinci devrede de aynı başarıyı tekrarlayarak takımın başarılı olacağına inanıyorum. Böyle bir karar alırken zorlandım. Ama bana anlayış gösteren herkese teşekkür ediyorum” dedi. Uğur İnceman daha sonra oyuncular, yöneticiler ve teknik heyet ile personellerle vedalaştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!