comScore

Arsenal Arsenal

Arsene Wenger'den Luis Suarez itirafı - Arsenal Haberleri

22 Şubat 2016, Pazartesi 20:24
Arsene Wenger'den Luis Suarez itirafı - Arsenal Haberleri

Arsene Wenger bir dönem hedefinde yer alan Luis Suarez hakkında flaş itiraflarda bulundu.

FutbolArena Dış Haberler - Takvimler 23 Temmuz 2013'ü gösterirken, Arsene Wenger'in bastırması sonucu Arsenal'dan Liverpool'a Luis Suarez için tam 40 milyon Sterlin ve artı 1 Sterlin'lik transfer teklifi geliyordu.


238178-haber
O günlerde gerçekleşmeyen bu transferden sonra Luis Suarez'in futbol kariyerine çeşitli fevrilikleri bir kenara koyarsak, golcülük yeteneği olarak ne kadar üstün bir performansla devam ettiğini görüyoruz.  

Aynı Arsene Wenger bugün verdiği bir röportajda " O dönem eğer ki Luis Suarez'i kadromuza katsaydım neler olurdu? " düşüncelerinden ve bu düşüncelerin sonucu olarak doğan hayallerden komple kurtulduğunu dile getirdi.

Salı günü Uefa Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu kapsamında Londra'da kendi sahalarında karşılaşacakları Barcelona'nın hücum gücüne değinen Arsene Wenger, Lionel Messi – Neymar – Luis Suarez üçlüsünden oluşan forvet hattına karşı olabildiğince dikkatli olacaklarını dile getirdi.  

Arsene Wenger'den Luis Suarez açıklaması


Arsenal'ın tarihine adeta damgasını vurmuş olan Fransız teknik adam Arsene Wenger eski günlerde bu transferi olumlu sonuçlandırmaları halinde nasıl bir pozisyona geleceklerini, kulüp olarak ne kadar büyük bir ivme kazanacaklarını sıkça düşündüğünü itiraf ederken, artık bu duygu ve düşüncelerden artık tamamen kurtulduğunu da sözlerine ekledi.  

" Messi bile onun gol kralı olmasını arzuluyor."  

Arsene Wenger sözlerine, " Luis Suarez öyle bir karakter ki, en umulmadık anlarda takımın ruhunu ateşleyebiliyor. Onun sahip olduğu özellikleri hepimiz biliyoruz ve düşünün ki şu son penaltı atışı olayında bile Lionel Messi ona pas verdi çünkü Messi bile onun gol kralı olmasını arzuluyor. Kaldı ki bu hareketi yaptığı anda 300. golünü atabilecekken feragat etmiş bir Messi'den bahsediyoruz. " diyerek son verdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!