comScore

Arsenal Arsenal

En güzel 'Sevgililer Günü' hediyesini kim verecek?

10 Şubat 2016, Çarşamba 15:09
En güzel 'Sevgililer Günü' hediyesini kim verecek?

Premier Lig'in 26. haftasında pazar günü son senelerde eşi benzeri görülmemiş derece zorlu bir viraja sahne olacak.
İlk 4 sırayı paylaşan ve zirve yarışına ortak olan takımların amansız bir mücadelesine sahne olacak pazar mesaisi öncesi kuşkusuz en avantajlı rakım en yakın rakibiyle arasında 5 puan fark bulunan Leicester City.

FutbolArena - Sevgililer Günü'ne denk gelen bu kritik pazar gününde saat 14:00'de 3. sırada yer alan 48 puanlı Arsenal kendi sahasında 53 puanla zirvede yer alan Leicester City ekibini konuk ederken, saatler 18:15'i gösterirken, 47 puanla 4. sırada yer alan Manchester City, 48 puanla 2. sırada yer alan Tottenham Hotspur'ı konuk edecek.
 

Geçtiğimiz sezon Premier Lig'de bu dönemki tablo nasıldı?

 
Premier Lig'de geçtiğimiz sezon 25. hafta sonunda Chelsea 59 puanla zirvede yer alırken, şu an 4. sırada yer alan Manchester City 52 puanla 2. sırada, Manchester United 47 puanla 3. sırada, Southampton ise 46 puanla 4. sırada yer alıyordu.
 
Bu sezon 25. hafta itibariyle zirvede yer alan Leicester City ise 17 puanla ligin dibinde yer alırken, şu anda 2. sırada bulunan Tottenham Hotspur 6. , şu an 3. sırada yer alan Arsenal ise 5. sırada yer alıyordu.
 

Premier Lig'e 27. hafta görünümü

 
Bu zorlu pazar mesaisinin ardından Premier Lig'in ilk hafta sonunda İngiltere Federasyon Kupası maçları oynanacak.
Ardından gelen hafta sonunda yani 27-28 Şubat'ta oynanacak 27. hafta maçlarında ise Leicester City kendi sahasında ligin zayıf ekiplerinden Norwich City ile karşılaşırken, Tottenham Hotspur da kendi sahasında Swensea City ekibini konuk edecek, Arsenal ise zorlu Manchester United deplasmanına konuk olacak.
 
Ancak Manchester City 27. haftayı pas geçecek çünkü o takvime denk gelen ve Liverpool ile karşılaşacakları bir İngiltere Lig Kupası Final maçı fikstürleri var.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!