comScore

Arsenal Arsenal

Petr Cech'ten şampiyonluk yorumu - Arsenal haberleri

04 Şubat 2016, Perşembe 13:43
Petr Cech'ten şampiyonluk yorumu - Arsenal haberleri

Petr Cech zorlu zirve yarışını değerlendi.

FutbolArena - Arsenal'ın yaz transfer döneminde kadrosuna kattığı tek isim olan tecrübeli file bekçisi Petr Cech son Southampton beraberliği sonrası şampiyonluk yarışına dair önemli açıklamalarda bulundu.
 
Petr Cech şampiyonluk yarışında kalan haftalarda daha birçok viraj olacağı ve bu virajlarda birçok başarılı yahut başarısız dönüşlerin olacağını, dolayısıyla avantajı elinde bulunduran takımların birçok kez değişeceğini ifade etti.
 
Petr Cech kendi sahalarında golsüz berabere kaldıkları Southampton maçını kazanmaları gerektiğini dile getirip, kendisi ve takım arkadaşları adına bir özeleştiri getirirken, Arsenal pozisyonlarında kalesinde adeta devleşen Fraser Forster'dan da övgüyle bahsetmeyi ihmal etmedi.
 
“ Şampiyonluk hikayesinde daha nice değişikler olacaktır. “
 
2016 senesinin henüz 2. gününde oynadığı Newcastle United maçından bu yana Premier Lig'de galibiyet alamayan hatta son 3 lig maçında gol dahi atamayan Arsenal'ın tecrübeli file bekçisi sözlerini şu şekilde sürdürdü; 
 
“ Şampiyonluk hikayesinde oldukça uzun bir yol var ve bu yarışta daha nice değişiklikler olacaktır. Her gün aynı özveriyle çalışmalı ve bunun sonuçlarını da sahada almanız gerekiyor. Bizi zirveye taşıyacak kadar fazla maç ve fırsata sahibiz hala. 
 
Açık konuşmak gerekirse rakip kaleyi koruyan Fraser Forster bizden 1 puanı adeta çaldı. Southampton'daki her bir oyuncunun bu 1 puan için ona fazlasıyla minnet duyması gerekiyor. 
 
Evet ilk yarı biraz etkililerdi ancak 2. yarı sahada bir Arsenal gerçeği ve Arsenal'ın pozisyonları vardı. Belki de bu sezon kendi sahamızda ilk kez bu denli fazla pozisyona girmemize rağmen galip gelemedik. “

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!