comScore

Arsenal Arsenal

Danny Welbeck dönüyor - Arsenal haberleri

04 Şubat 2016, Perşembe 13:11
Danny Welbeck dönüyor - Arsenal haberleri

Arsenal'ın hücum silahı yeşil sahalara dönüyor.

FutbolArena - Daniel Nii Tackie Mensah Welbeck yani futbol dünyasında bilinen ismiyleDanny Welbeck geçtiğimiz sezon nisan ayında diz bölgesinde ciddi bir sakatlıkyaşamıştı. Bu sorunu oyuncuyu bıçak altına yatırmadan çözmek isteyen Arsenalkurmaylarının bu tercihi istenilen sonucu vermeyince, eylül ayından cerrahi biroperasyon gerçekleşmişti.
 
Henüz 8 yaşındayken Manchester United altyapısında ter dökmeye başlayanDanny Welbeck, 'sorunlu hoca' Louis van Gaal'in Radamel Falcao varken, DannyWelbeck fazlalık tezinden ötürü geçtiğimiz sezonun yaz transfer dönemininbitmesine 2-3 saat kala 16 milyon Sterlin'lik bonservis bedeli karşılığıArsenal'a transfer olmuştu.
 
Arsenal'daki ilk sezonunda Premier Lig'de 4 gol, 3 gol pası, İngiltereFederasyon Kupası'nda 1 gol, Uefa Şampiyonlar Ligi'nde ise 3 gol istatistiğiyleoynayan hücum silahı bu sezon henüz forma şansı bulamadı. 
 
Hücumda her 2 kanatta ve doğrudan forvet pozisyonunda da oynayabilen 1.85metre boyunda, 25 yaşındaki Danny Welbeck, İngiltere Ulusal Futbol Takımıforması altında 33 maçta 14 gole imza attı.
 
10 aydır yeşil sahalardan uzak kalan yeteneki hücum oyuncusunun bu cumaArsenal'ın 21 Yaş Altı takımı ile maça çıkması ve yavaş yavaş yeşil sahalaradönüş sinyalleri vermesi bekleniyor.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!