comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal - Southampton maçında ortalık karıştı

03 Şubat 2016, Çarşamba 12:04
Arsenal - Southampton maçında ortalık karıştı

Şampiyonluk yarışının içerisinde olan Arsenal dün kendi saha ve seyircisi önünde Southampton ile 0-0 berabere kaldı. 

FutbolArena - Arsenal - Southampton maçı sonrası koridorda gerilim yaşandı.
 
Özellikle rakip kaleci Fraser Forster'a takılan Arsenal bu sonuçla lider Leicester City'nin 5 puan, Manchester City'nin 2 puan gerisine düşerken, Tottenham Hotspur ise averajla Arsenal'ın önüne geçti ve Arsene Wenger'in talebeleri bir anda 4. sıraya geriledi.
 
Arsenal menajeri Arsene Wenger senelerdir birçok kez şahit olduğumuz üzere kusuru öncelikle kendinde aramak yerine yine 3. şahıslara suç atmayı denedi.
 
Basın toplantısında gazetecilerin “ Herzamanki gibi alışılagelmiş Arsenal “ benzetmesine oldukça sinirlenen Arsene Wenger, gazetecilere oldukça sinirli bir çıkış yaptı ve bu benzetmeyi kabul etmediğini ifade etti.
 
Aynı Arsene Wenger maç bitimi hakem Lee Mason ve 4. hakem Craig Pawson'ı tünelde yakaladı, hakem ikilisine “ Siz her zaman bunu yapıyorsunuz. “ diye seslendi. Tam da o esnada takımıyla birlikte kendi soyunma odasına doğru yol alan Southampton menajeri Ronald Koeman ise bu tepkiye karşılık Arsene Wenger'e doğru “ Asıl sen hep bunu yapıyorsun. “ diye seslendi.
 
Hollandalı teknik adam Ronald Koeman, Fransız meslektaşı Arsene Wenger'in şaşkınlığını atlatmasına fırsat vermeden “ 10 tane gol pozisyonuna girip 1 tane gol atamamışsın, e daha ne diye hakemlerin üzerine gidiyorsunki? “ diye sözlerini sürdürdü.
 
Bu diyalog üzerine Arsene Wenger rakip teknik adamın üzerine yürümek istedi ancak araya girenler olası bir itişmeye müsade etmedi ve gerilim daha da büyümeden sona erdi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!