comScore

Arsenal Arsenal

Mesut Özil atıyor atmasına ama?

30 Kasım 2015, Pazartesi 10:24
Mesut Özil atıyor atmasına ama?

Mesut skor üretiyor, Arsenal puan ve oyuncu kaybediyor.

FutbolArena - Arsenal cephesinde Mesut Özil'in takımın skor gücüne katkısı gol ve golpaslarıyla arttıkça, Arsenal'ın da puan kayıpları ve sakat oyuncu sayısıartıyor.

Türk asıllı Alman yıldız ortasaha oyuncusu Premier Lig'de ki tüm istatistikleri alt üst edercesine Arsenal'ınher hafta skor yüküne katkı sunuyor.

Mesut Özil, son 12 Premier Lig maçında 2 golve 11 gol pası istatistiğiyle oynamasına rağmen Arsenal son 3 Premier Ligmaçında da 3 puan çıkaramadı.

Arsenaladına sorun yalnızca puan kayıpları da değil. Arsenal'ı geçtiğimiz sezonlarşampiyonluk yarışından uzaklaştıran en büyük unsur olarak görülen sakatoyuncuların fazlalığı bu sezona çok daha iddialı başlayan Londra temsilcisiadına yeniden gündemi meşgul etmeye başladı.

Sonlig maçında Norwich City ile 1-1 berabere kalan Arsenal'da stoper LaurentKoscielny ve hücum silahı Alexis Sanchez sakatlanarak oyun alanı terk etmekzorunda kaldılar. Bu 2 sakatlıkla beraber Arsenal'ın sakat oyuncu listesi yinekabarmaya başladı.

Arsenal'da tam 9 oyuncu sakat!

Arsenal'ın bir kez daha başını ağrıtmayabaşlayan sakat oyuncu listesinde bulunan oyuncular şunlar; 

Stoper Laurent Koscielny, ön liberolar MikelArteta ve Francis Coquelin, orta sahanın oyun kurucularından tecrübeli TomasRosicky ve yetenekli Jack Wilshere, hücum silahları Santi Cazorla, Theo Walcottve forvet hattından Alexis Sanchez ise Danny Welbeck.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!