comScore

Arsenal Arsenal

Eski Beşiktaşlı Arsenal'ı yıktı

28 Ekim 2015, Çarşamba 10:03
Eski Beşiktaşlı Arsenal'ı yıktı

Beşiktaş'ın eski teknik direktörü Carvalhal'in çalıştırdığı Sheffield Wednesday, İngiltere Lig Kupası'nda Arsenal'ı eledi.

FutbolArena – İngiltere Lig Kupası'nda 4. turheyecanı dün oynanan karşılaşmalarla başladı. Son dönemde iyi sonuçlar alaraktoparlanan Arsenal deplasmanda İngiltere Championship Ligi ekibi SheffieldWednesday ile karşılaştı.

Rotasyonlu bir kadroyu sahaya süren Arsene Wengerbeklemediği bir sonuçla karşı karşıya kaldı. Bir dönem Beşiktaş ve Başakşehir'ide çalıştıran Carlos Carvalhal yönetimindeki Sheffield Wednesday 27. dakikadaWallace'ın golüyle öne geçti. 40'ta Lucas Joao ile farkı ikiye çıkaranSheffield, 51'de Hutchinson'ın golüyle skoru ilan etti. Ev sahibi ekipte birdönem Eskişehirspor forması giyen Atdhe Nuhiu da 85. dakikada Joao'un yerineoyuna dahil oldu. Lig kupasına veda eden Arsenal'da tek üzüntü bu olmadı. 5.dakikada Chamberlain'in sakatlığı nedeniyle onun yerine giren Walcott 19.dakikada oyundan çıkmak zorunda kaldı. İki oyuncunun sağlık durumlarıyla ilgilihenüz resmi bir açıklama yapılmadı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!