comScore

Arsenal Arsenal

Devler Ligi'nde İngilizler eriyor

30 Eylül 2015, Çarşamba 11:48
Devler Ligi'nde İngilizler eriyor

İngiliz temsilcileri salı akşamını da mağlubiyetlerle kapattı.

FutbolArena Detay - İngiliz temsilcilerinin en kötü başlangıca imza attığı bu sezonki Şampiyonlar Ligi serüveninde salı akşamı itibariyle kabus devam ediyor. Dün akşam oynanan maçlarda Arsenal kendi saha ve seyircisi önünde Yunan temsilcisi Olympiakos karşısında 3-2'lik mağlubiyetle sahadan ayrılırken, Chelsea ise deplasmanda Porto'ya 2-1 kaybetti.

İngiliz temsilcilerine karşı oynadığı 13 deplasman maçında ilk galibiyetini alan Olympiakos'ta maç sonu büyük sevinç yaşanırken, Şampiyonlar Ligi'ne üst üste 2 mağlubiyetle başlayan Arsenal'da maç sonu bazı oyuncuların saha içerisinde üzüntüden çöküp kaldıkları gözlendi. Olympiakos bu maç öncesi İngiliz temsilcilerine karşı oynadığı 12 maçta yalnızca 3 gol atarken, kalesinde tam 37 gol görmüştü.
Ayrıca Petr Cech gibi tecrübeli ve yaz transfer dönemine dair yapılan tek transferin yedek kulübesinde oturması da kafalarda soru işaret bıraktı.
 
Premier Lig'de oldukça zor ve çalkantılı günler geçiren Chelsea ise son dakikalarda beraberlik şansını kaçırdığı deplasman maçında, Porto'ya 2-1 yenildi. Son dakikalarda hem kaçan gol hem de penaltı beklentisine rağmen maç genelinde eski Chelsea'den bir hayli uzak futbol sergilediklerini de belirtmek gerekiyor. 
 
Chelsea'nin rakibiyle oynadığı son 10 maçta aldığı ilk mağlubiyette, Jose Mourinho'nun takımına dair söylenecek tek pozitif şey, Willian'ın üst üste 3. maçta da serbest atış gollerine devam etmesi olsa gerek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!