comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal deplasmanda Newcastle United'ı 2-1 yendi

21 Mart 2015, Cumartesi 18:59
Arsenal deplasmanda Newcastle United'ı 2-1 yendi

Premier League'de Newcastle United'a konuk olan Arsenal, ikinci yarısında çok zorlandığı maçı ilk yarıda attığı gollerle kazandı ve peş peşe 6. galibiyetini aldı.

Premier League'de peş peşe 5 galibiyet alarakçıkışa geçen Arsenal, orta sıralarda yer alan Newcastle United'a 30.haftada konuk oldu.

İlk yarıda topa çok sahip olan Arsenal, 24. dakikada Fransız golcüsüGiroud ile skor tableasını değiştirdi ve 1-0 öne geçti. Bu golün 4dakika sonrasıdna bir kez daha sahneye çıkan Giroud, kendisinin vetakımının ikinci golünü kaydederek farkı 2'ye çıkardı.

İlk yarıyı 2-0 geride tamamlayan Newcastle United, 49. dakikadaSissoko'nun attığı golle farkı yeniden 1'e indirdi. Golün ardındanArsenal kalesinie dalga dalga gelen ve birçok pozisyona giren NewcastleUnited, final paslarında ve vuruşlarında başarılı olamadı.

Kalan bölümde büyük bir baskı yiyen Arsenal, oldukça zor anlaryaşadığı mücadeleden 2-1 galip ayrıldı ve kritik bir 3 puanı hanesineyazdırdı.

Peş peşe 6. galibiyetini alan Kuzey Londra ekibi, puanını 60 yaptı vehaftayı 3. sırada tamamladı.  Üst üste 3. kez yenilen Newcastle ise 35puanda kaldı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!