comScore

Arsenal Arsenal

Crystal Palace, Sanogo'yu kiraladı

13 Ocak 2015, Salı 11:46
Crystal Palace, Sanogo'yu kiraladı

Crystal Palace, Arsenal'de forma giyen Sanogo'yu kiraladı.

İngiltere Premier Lig takımlarından Crystal Palace,  Arsenal'ın 21 yaşındaki forvet oyuncusu Yaya Sanogo'yu sezon sonuna kadar  kiraladı.
 
Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, Sanogo, sezon  sonuna kadar Crystal Palace takımının formasını giyecek.
 
Açıklamada görüşlerine yer verilen 21 yaşındaki futbolcu, Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger, kendisine Crystal Palace'a gitmek isteyip  istemediğini sorduğu zaman çok mutlu olduğunu belirterek, "Daha fazla oynamak  istiyorum. Palace iyi bir takım. Tottenham'a karşı oynadıkları maçı izledim, çok  iyi bir performans sergilediler. Takımın ligin kalan bölümünde başarılı olması  için umarım yardımcı olabilirim" ifadelerini kullandı.
 
Sanogo, 21 hafta sonunda ligde 15. sırada yer alan Crystal Palace'ın  yeni teknik direktörü Alan Pardew'in kadrosuna kattığı ilk isim oldu.
 
Genç futbolcu, Türkiye'de düzenlenen 2013 FIFA 20 Yaş Altı Dünya  Kupası'nda şampiyon olan Fransa Milli Takımı'ndaki performansı sonrası  Auxerre'den Arsenal'a transfer olmuştu.  

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!