comScore

Arsenal Arsenal

Soyunma odasında sigara içen kaleciye para cezası

06 Ocak 2015, Salı 18:40
Soyunma odasında sigara içen kaleciye para cezası

Arsenal'ın Polonyalı kalecisi Szczesny, soyunma odasında sigara içtiği için  kulübü tarafından 20 bin sterlin para cezasına çarptırıldı.

İngiltere Premier Lig ekiplerinden Arsenal'ın kalesini koruyan Polonyalı Wojciech Szczesny, soyunma odasında sigara içtiği için kulübü tarafından 20 bin sterlin para cezasına çarptırıldı.

İngiltere basınında yer alan haberlere göre, Arsenal Kulübü, ligin 20. haftasında 1 Ocak Perşembe günü deplasmanda Southampton'a 2-0 kaybettikleri maçın ardından duşta sigara içerken yakalanan ve davranışı nedeniyle özür dileyen Szczesny'e 20 bin sterlin para cezası verdi.

Diğer yandan, FA Cup 3. turunda Hull City ile oynanan karşılaşmada Szczesny'e bu olay nedeniyle yer vermediği iddia edilen Arsenal Teknik Direktörü Arsene Wenger'in, sezonun kalan bölümünde de kaleyi Kolombiyalı David Ospina'ya emanet edeceği öne sürüldü.

Arsenal'da daha önce de Jack Wilshere ve William Gallas halka açık alanda sigara içerken yakalanmıştı. Wenger tarafından eleştirilen iki futbolcu da Szczesny'nin aksine herhangi bir ceza almamıştı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!