comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal yıldızını geri istiyor!

20 Şubat 2014, Perşembe 15:20

David Moyes yönetimindeki Manchester United'da mutlu olmadığı öne sürülen gol makinesi Robin van Persie için eski takımı Arsenal atağa kalktı. Hollandalıyı sezon biter bitmez isteyecekler.

FutbolArena - David Moyes yönetimindeki yeni Manchester United'da mutlu olmadığı iddia edilen Robin van Persie için eski takımı Arsenal devreye girmeye hazırlanıyor. Dünya çapında bir forvet transferi yapması beklenen Arsenal'ın bombayı Hollandalı yıldızı geri getirerek patlamak istediği öğrenildi.

2012 yazında 24 milyon Paund karşılığında Manchester United'a satılan ve bu transferden dolayı taraftarlar tarafından topa tutulan Arsene Wenger, Manchester United'ın içinde bulunduğu kaotik durumdan faydalanarak transferi bitirmek istiyor. Tüm mesaisini Wayne Rooney'nin kontratını uzatması üzerine harcayan Kırmızı Şeytanlar'ın, Hollandalı golcünün kronikleşen sakatlıklarından dolayı satışına sıcak bakacağı iddia edildi.
Sezon sonunda Arsenal ile olan kontratı sona erecek olan Fransız teknik adam Arsene Wenger'in sözleşmesinin uzatılmasını gelme şartı olarak koşan van Persie'nin de bu isteğinden sonra Arsenal'a yeşil ışık yaktığı ve David Moyes ile olan problemlerini dolaylı yoldan da olsa itiraf ettiği belirtiliyor.

Bu sezon bazı sakatlık problemlerinden dolayı Kırmızı Şeytanlar'da 20 maçta forma giyebilen ve 13 gol atmayı başaran Hollandalı yıldız için Arsenal'ın sezon sonunda 34 milyon Paundluk bir teklif yapması bekleniyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!