comScore

Arsenal Arsenal

Belçikalı yıldız ayrılmak istiyor

19 Şubat 2014, Çarşamba 17:18

Bu sezon Arsenal'da beklediği forma şansını bulamayan Belçikalı yıldız oyuncu Thomas Vermaelen, bu sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini teknik direktör Arsene Wenger'e iletti. 

FutbolArena - Bu sezon Arsenal'da istediği forma şansını bulamayan ve stoper rotasyonunda Per Mertesacker ve Laurent Koscielny'nin gerisinde kalan Belçikalı yıldız savunma oyuncusu Thomas Vermaelen, sezon sonunda takımdan ayrılmak istediğini menajeri Alex Kroes aracılığıyla teknik direktör Arsene Wenger'e iletti. Adı son dönemde sıkça tranasfer dedikodularına karışan Belçikalı oyuncu için menajeri bir basın açıklaması yaptı ve şunları söyledi:

"Vermaelen, bu sezon sonunda Arsenal'dan ayrılmak istediğini hocası Wenger'e iletti. Oyuncumu isteyen ve takip eden bazı kulüpler var fakat basında yazdığı gibi Vermaelen'in Napoli ile anlaştığı haberleri gerçeği yansıtmıyor."
Şu an sakatlığından dolayı takımdan ayrı kalan 28 yaşındaki Belçikalı oyuncu, Premier Lig ve kupa organizasyonları dahil bu sezon sadece 11 kez Arsenal forması giyebildi.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!