comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal golcü harekatını başlattı

19 Şubat 2014, Çarşamba 17:13

Ara transferde takıma golcü takviyesi yapması beklenen Arsene Wenger, bu planını yaz aylarına ertelemişti. Bu sefer elini çabuk tutmak isteyen İngiliz ekibi, transfer çalışmalarını şimdiden başlattı.

FutbolArena - Ara transferde her kesimin forvete takviye yapması beklenen Arsenal'da, bu plan yaz aylarına ertelenmiş durumda. Sezonun ilk yarısında fırtına gibi esmesine rağmen aynı performansı ikinci yarıya yansıtamayan Arsenal'da teknik direktör Wenger şimdiden sezon sonunu düşünmeye başladı.

Gündeminde bu mevki için birçok isim bulunan ve gözlemcilerini Avrupa'nın dört bir yanına golcü adaylarını izlemek için gönderen Fransız çalıştırıcının yeni gözdesi bu sezon Newcastle'da kiralık olarak forma giyen Loic Remy.
Bonservisi QPR'da bulunan ve bu yıl Championship'te mücadele ettiğinden dolayı yıldız golcüyü bir sezonluğuna Newcastle'a kiralamak zorunda kalan Londra ekibini önümüzdeki yaz transfer konusunda sıkıntılı günler bekliyor.

Newcastle'ın performansından memnun olduğu ve bu yüzden bonservisiyle birlikte golcü oyuncuyu almak istediği bilinirken, Arsenal'ın bu ilgisi üzerine Newcastle kulübü şimdiden tedirgin olmuş durumda. Bu sezon Premier Lig'de 22 maçta 11 golü bulunan 27 yaşındaki golcü için QPR'ın pazarlığı 9 milyon Paunddan başlatması bekleniyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!