comScore

Arsenal Arsenal

Alman devi, Arsenal'dan korkuyor!

15 Şubat 2014, Cumartesi 15:31

Bayern Münih forması giyen deneyimli savunma oyuncusu Philipp Lahm, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşılaşacakları Arsenal için "en büyük tehlike" yorumunda bulundu.

Bundesliga ekiplerinden Bayern Münih forması giyen deneyimli oyuncu PhilippLahm, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Premier League temsilcisi Arsenal ileoynayacakları karşılaşma öncesi açıklamalarda bulundu.

İngiliz ekibinin maçlarını ve performansını takip ettiğini belirten Lahm, "Bu seneonları biraz daha fazla takip ediyorum ve bende iyi bir izlenim bıraktılar. Ligde şampiyonluk için mücadele ediyorlar ve bu tesadüfi bir başarı değil.Kadroları daha dengeli bir hale geldi ve daha da güçlenerek takım olarak kendilerini geliştiler" ifadelerini kullandı.

Şampiyonlar Ligi'nde İngiliz temsilcisi ile karşılaşacak olmalarını tehlike olarak yorumlayan başarılısavunma oyuncusu, "Bizim için en büyük tehlike Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Arsenal ile eşleşmek oldu. Oldukça zor bir eşleşme. İki takım da sahada teknik ve taktik olarak iyi bir oyunsergileyecektir, her şeye açık bir mücadele olacak. Bu maçı her futbol taraftarı gibi ben de dört gözle bekliyorum" dedi.

"RAKİBİN OYNAMASI İŞİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR"

Ayrıca, Arsenal dahil olmak üzere rakiplerinin benimsedikleri oyun tarzı ve sistemi üzerine deaçıklamalarda bulunun Philipp Lahm, "Rakiplerimizin bize karşı atak oynaması sanılandan daha çokişimize geliyor. Savunma yapıp, kendi ceza sahalarına kapanmak yerine futbol oynamaya çalışmaları bizim işimizi daha da kolaylaştırıyor." dedi.

Bu sözlerinin üzerine deneyimli oyuncu gülerek, "Bekleyip, göreceğiz. Umarım Arsenal sırf bunlarısöylediğim için bizi cezalandırmaz" şeklinde konuştu ve sözlerini noktaladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!