comScore

Arsenal Arsenal

Wenger saman altından su yürütüyor!

10 Şubat 2014, Pazartesi 13:53

Manchester City ve Chelsea'nin yakından takip ettiği başarılı stoper Eliaquim Mangala'nın transferinde Arsenal bombayı patlatabilir! 

FutbolArena - Adı sezon başından beri Chelsea ve Manchester City ile sık sık yan yana gelen Porto'nun yıldız stoperi Eliaquim Mangala için Arsene Wenger sürpriz yapmanın peşinde. Özellikle hafta sonu Liverpool deplasmanında tarihi bir mağlubiyet aldıktan sonra yazın savunmaya da takviye yapmayı planlamaya başlayan Fransız teknik adam Mangala yarışına dahil olmak istiyor.

Önümüzdeki birkaç yıl içinde Avrupa'nın en önemli stoperlerinden biri olacağı düşünülen 22 yaşındaki oyuncu için Wenger, 32 milyon Paundu gözden çıkarmış durumda. Ada'nın bu iki devi dışında Juventus'un da listesinde olan genç yıldız adayı şu ana kadar Porto formasıyla bu sezon 26 resmi maçta forma giymeyi başardı.
Transferin son haftasında bu bölgeye St Etienne'den Kurt Zouma'yı transfer eden Chelsea'nin ise önümüzdeki yaz Mangala yarışısında rakiplerini bir adım geriden seyretmesi bekleniyor.

Öyküm Kanbir

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!