comScore

Arsenal Arsenal

Arsenal'in ÇILGIN planı

06 Şubat 2014, Perşembe 11:34

İngiltere Premier Ligi'nin lideri Arsenal, gelecek sezonun çalışmalarına devam ederken Londra ekibi büyük bir patlama yapmaya hazırlanıyor.

İngiltere Premier Ligi'nin lideri Arsenal, gelecek sezonun çalışmalarına devam ederken Londra ekibi büyük bir patlama yapmaya hazırlanıyor.

Sezon başında Real Madrid'den 50 milyon euro bonservis bedeliyle Mesut Özil'i kadrosuna katan Arsenal'de yönetim, Premier Lig'de daha güçlü bir ekip olmak adına kolları sıvamış durumunda. İngiliz basını Arsenal'in Diego Costa, Edin Dzeko, Mario Mandzukic, Jackson Martinez, Lukasz Piszczek ve Julian Draxler'denen az 3'ünü kadrosuna katmaya kararlı olduğu belirtildi.

Fransız savunma oyuncusu Bacary Sagna'nınbüyük ihtimalle takımdan ayrılacak olmasından dolayı Arsene Wenger'in savunmaya Borussia Dortmund'un yıldızı Lukasz Piszczek'i istediği kaydedildi.

ARSENAL'İN BÜYÜK PLANI 

Londra ekibinde özellikle Mesut Özil'in takıma katılmasının ardından orta alanda yaşanan devrimin ardından bu bölgeyi daha da güçlendirmek isteyen Arsene Wenger'in bu bölge için bir numarası ise Julian Draxler.

Arsene Wenger'in en fazla üzerinde durduğu bölge ise forvet hattı. Bu sezon Olivier Giroud'nun tek başına kalmasından dolayı zaman zaman gol yollarında etkisiz kalınmasından devre arasını da boş geçiren Arsenal'de Fransız menajerin, çok kaliteli bir ismin kesin olarak takıma katılması gerektiğini yönetime bildirdi.

Arsene Wenger'in bu bölgede 1 numaralı tercihi Atletico Madrid'in Diego Costa olurken Costa'yı Manchester City forması giyen Edin Dzeko, Bayern Munihli Mario Mandzukic ve Porto'nu golcü ismi Jackson Martinez izliyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!