comScore

Akhisar Belediyespor Akhisar Belediyespor

Cihat Arslan'dan Chedjou'ya gözdağı - Galatasaray Haberleri

10 Şubat 2016, Çarşamba 22:04
Cihat Arslan'dan Chedjou'ya gözdağı - Galatasaray Haberleri

Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Cihat Arslan, Galatasaray mağlubiyetini yorumlarken, Chedjou'ya gözdağı vermeyi ihmal etmedi.

FutbolArena - Türkiye Kupası Çeyrek Final ilk maçında sahasında Galatasaray'a 1-2 yenilen Akhisar Belediyespor'un genç teknik direktörü Cihat Arslan mağlubiyetin ardından konuştu. 

Aurelien Chedjou'nun maç içinde Muğdat'a yaptığı hareket nedeniyle yedek kulübesinden tepki gösteren Cihat Arslan 'Kimse benim oyuncumu tehdit edemez' ifadelerini kullandı.

Cihat Arslan'dan mağlubiyet yorumu


"Maça zemine ve rüzgara göre bir kadroyla çıktık. İki forvet ile ilk golü atan taraf olmayı istedik." diyen Arslan, "İstediğimizi de başardık ve bunun bize bir avantaj getireceğini düşündük ama düşündüğümüz gibi olmadı. Galatasaray golden sonra baskı yapınca defans koridorunda fazla kaldık çok kapandık ve bu bizi hataya zorladı. Oyuncu değişikliğiyle bu kapanmayı çözmek istedik ama o da çare olmadı, ilk golü yeyince dağıldık ve hemen ardından 2. golü de yedik" dedi. 

Yine de bu hava ve zeminde performans veren oyuncularını kutladığını söyleyen Arslan, "Turu geçeriz veya geçmeyiz ama ikinci maçı kazanmak için sahaya çıkacağız" şeklinde konuştu.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!