comScore

Akhisar Belediyespor Akhisar Belediyespor

Hugo Rodallega'nın görülmemiş talihsizliği. İlginç sakatlık...

29 Ocak 2016, Cuma 19:47
Hugo Rodallega'nın görülmemiş talihsizliği. İlginç sakatlık...

Akhisar Belediyespor'un yıldız oyuncusu Hugo Rodallega büyük bir şanssızlık eseri sakatlandı ve Trabzonspor maçında oynaması zor görünüyor

FutbolArena - Süper Lig'de bu sezona damga vuran isimlerin başında gelen Kolombiyalı golcü Hugo Rodallega, Trabzonspor maçı öncesinde ilginç şekilde sakatlandı. 

Cumhuriyet'in haberine göre, evinde ayağına sehpa düşmesi sonucu sol ayak başparmağı ezilen Akhisar Belediyespor'lu yıldız futbolcunun Trabzonspor karşısında oynaması zor görünüyor. 
Terlikle dolaşan ve ayakkabı bile giyemeyen Rodallega'nın sağlık ekibi tarafından Pazar günkü Türkiye Kupası son 16 Turu maçına yetiştirilmeye çalışıldığı ama yıldız golcünün Trabzonspor'a karşı oynamasının zor olduğu ifade edildi. 


Akhisar Belediyespor'da sakat oyuncular ne durumda? 


Rodallega'nın yanı sıra Akhisar Belediyespor'da sakatlık sorunu eksik olmuyor. Takımın bel kemiği stoper Douglao'nun belinde, yeni transfer Petar Grbic'in ise dizinde sorun olduğu bildirildi. Douglao'nun Trabzonspor maçında oynayıp oynamayacağı ise yarın netleşecek.
 
Geçtiğimiz hafta oynanan ve golsüz beraberlikle sonuçlanan Mersin İdmanyurdu maçında dizine aldığı darbe ile sakatlanan yeni transfer Grbic'in korkulduğu gibi yan bağlarında kopma olmadığı ve kısa sürede takıma dönebileceği de ifade edildi. 

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!