comScore

Adana Demirspor Adana Demirspor

Tayfur Havutçu, Karabükspor maçı sonrası neler dedi? PTT 1. Lig Haberleri

06 Mart 2016, Pazar 22:55
Tayfur Havutçu, Karabükspor maçı sonrası neler dedi? PTT 1. Lig Haberleri

PTT 1.lig 24. Hafta mücadelesinde Karabükspor deplasmanında 1 puanla dönen Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu karşılaşmayı değerlendirdi.

FutbolArena - PTT 1.lig 24. Hafta mücadelesinde Karabükspor deplasmanında 1 puanla dönen Adana Demirspor'un yeni teknik direktörü Tayfur Havutçu maç sonrası açıklamalarda bulundu.

 

Tayfur Havutçu'nun Karabükspor maçı sonrası açıklamaları

 

İki takımın da şampiyonluk için oynadığını kaydeden Havutçu : "Buraya gelirken hedefimiz tabii ki 3 puandı, direkt rakibimizle oynuyoruz. Zor bir deplasman, bunu biliyorduk. Kardemir Karabüksor'un özellikle içeride ilk 20 dakika baskı kurduğunu biliyorduk. Bunu kırmaya çalıştık. İlk yarıda ikinci bölgede kaptığımız toplarda çok basit pas hataları yaptık. Bu pas trafiğini daha iyi yönetebilseydik kesinlikle buradan istediğimiz 3 puanla dönerdik. İkinci yarıda bizim açımızdan daha daha dengeli bir oyun vardı. Oyunun son bölümüne kadar pozisyon vermedik. Bizim de girdiğimiz pozisyonlar vardı. Güzel bir karşılaşma olduğunu düşünüyorum. Sonuca baktığımızda bir puan da iyidir." 

Takımla henüz 2 idman yaptığını belirten Tayfur Havutçu '' "Ben takımla 3 gündür beraberim. Hepsi çok karakterli, düzgün arkadaşlar. Bu üç günlük süreçte idmanlarda başta aldığım izlenim buydu. Bizim hedefimiz inşallah özlenen hedefe ulaşmak, hep beraber Süper Lige çıkmak. Bunu başaracağımıza inanıyorum bu kadroyla. Çok kısa bir süreçte takımla fazla oynamak da istemedim. Bundan sonraki haftalarda daha çok zamanımız olacak. Neler yapmak istediğimize çalışabileceğiz. Çok kısa süreçte çok fazla bir şey yapma imkanımız yok" ifadelerini kullandı. 


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!