comScore

Adana Demirspor Adana Demirspor

Tayfur Havutçu imzayı attı - Adana Demirspor Haberleri

03 Mart 2016, Perşembe 16:30
Tayfur Havutçu imzayı attı - Adana Demirspor Haberleri

Adana Demirspor Osman Özköylü ile yollarını ayırmasından sonra eski Beşiktaş kaptanı Tayfur Havutçu ile sözleşme imzaladı.

PTT 1. Lig takımlarından Adana Demirspor, Osman Özköylü'nün gönderilmesiyle boşalan teknik direktörlük koltuğuna getirdiği Tayfur Havutçu ile sözleşme imzaladı.

Havutçu, Aytaç Durak Tesisleri'nde, kulüp başkanı Sedat Sözlü, ikinci başkan İmam Gazali Hıradağı ve yönetim kurulu üyelerinin katıldığı törenle kendisini 1,5 yıllığına Adana Demirspor'a bağlayan sözleşmeye imza attı.

İmza töreninde konuşan Havutçu, camiasının büyüklüğünün tüm Türkiye tarafından bilindiği Adana Demirspor'a geldiği için çok mutlu, o kadar da heyecan dolu olduğunu belirtti.

Havutçu, takımda yapabilecekleri ve hedefleriyle ilgili şöyle konuştu:

"Bir takımın nasıl şampiyon olacağını, şampiyonluk yolunda nasıl bir yol izleneceğini çok iyi bilirim. Çok iddialı bir kişiliğim var. Herkesin birbirini zorlayacağı, yenebileceği bir ligdeyiz. Bu futbolcu kadrosunun neler yapabileceğini bildiğim için görevi kabul ettim. Şampiyonluk yolunda çok önemli bir sinerji yakalayıp, camiamızın uzun yıllardır beklediği Süper Lig'e çıkacağız."

Başkan Sedat Sözlü ise yönetim kurulu olarak ilerisi için bir ışık göremedikleri Osman Özköylü ile yollarını ayırdıklarını bildirerek, "Bugün, Türk futboluna ve Beşiktaş'a çok önemli hizmetler veren Tayfur Havutçu ile anlaştık. Tayfur Havutçu hocamız, Adana Demirspor için şampiyonluğun habercisi olacaktır. Hayırlı uğurlu olsun" ifadelerini kullandı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!