comScore

'Fatih Terim Milli Takım ile sözleşme...'

17 Kasım 2013, Pazar 22:31

Eski hakem Ahmet Çakar, Beyaz TV'de yayınlanan Beyaz Futbol programında Fatih Terim'in Milli Takım ile yaptığı anlaşma için iddialarda bulundu.

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Ahmet Çakar, Fatih Terim'in sözleşme imzalamadığı iddia etti.
 
İşte Ahmet Çakar'ın açıklamaları:
"Fatih Terim'e 'karton imparator' diyerek az bile sölemişim. Ondan özür diliyorum. Dünyanın hiçbir yerinde maç öncesinde bir teknik adam böyle bir sözleşme imzalamaz. Maçtan 2 saat önce neden böyle bir sözleşme imzalanır? Dünyanın heryerinde maçtan 2 saat önce teknik adam takımının yanında olur. Bunun yapmalarının nedeni yangından mal kaçırmaktır."
 
"Belki şimdi de imza atılmadı. Önceden de imza atılmış demişlerdi fakat sonrada imza atılmadığını öğrendik. 60 yaşındaki bir adamla 5+2 yıllık imza atılmaz. 2016'ya gidilmezse Terim'in kalacağını sanmıyorum. Şimdiki durum imparator duruşuna yakışmıyor. Terim'in yaptığı şeylerde hakkını da verdik ama bu yakışmadı."
 
"Bence bir anlaşma yok. Varsa federasyon bunu ispat etsin. 5+2 yıllık bir anlaşma yapıldığına inanmıyorum. İmza töreninin apar topar yapılma sebebi de basın toplantısında fazla soru sorulmamasının istenmesiydi."