comScore

Swensea mağduru Valencia hayat buldu!

03 Ekim 2013, Perşembe 22:00

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında, ilk maçta evinde Swensea'den fark yiyen Valencia, deplasmanda karşılaştığı Kuban Krasnodar'ı 2-0 mağlup etti.

UEFA Avrupa Ligi A Grubu 2. maçında Valencia deplasmanda Kuban ile karşılaştı. Kuban Stadı'nda oynanan mücadeleyi İspanyol ekibi 2-0'lık skorla kazandı.

İlk yarısı pozisyon açısından kısır geçen ve 0-0 sonuçlanan mücadelede gol perdesini 73. dakikada, 66'da Pablo Piatti'nin yerine oyuna dahil olan Paco Alcacer açtı ve Valencia öne geçti. 82. dakikada da sahneye çıkan Sofiane Feghouli skoru 2-0'a getirdi ve mücadele bu skorula sona erdi.
Bu sonucun ardından ilk maçında evinde Swensea'ye 3-0 mağlup olan Valencia gruptaki ilk 3 puanını aldı. İlk maçta deplasmanda St. Gallen'e 2-0 yenilen Kuban ise puanla tanışamadı.

A Grubu'nda 3. hafta maçlarında Kuban Swensea deplasmanına gidecekken, Valencia ise evinde St. Gallen'i konuk edecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!