comScore

3 kardeş Orduspor yönetiminde!

28 Eylül 2013, Cumartesi 14:28

Orduspor Yönetim Kurulu'nda revizyonlar tüm hızıyla sürüyor. Başkan Yardımcısı Hasan Çebi'nin istifası ile başlayan görev değişiklikleri son olarak Basın Sözcüsü Akın Çiçek'in yerine Başkan Nedim Türkmen'in kardeşi Adem Türkmen'in bu göreve getirilmesiyle devam etti.

Orduspor'un baş gösteren istifalar ve görev değişikliklerinin ardı arkası kesilmiyor. Son olarak, Basın Sözcüsü Akın Çiçek görevden alınırken, yerine Başkanın kardeşi Adem Türkmen getirildi. Çiçek'in yeni görevinin ise Reklam sorumluluğu olduğu öğrenildi.

Orduspor Başkan Yardımcıları Hasan Çebi ve Futbol Şube Sorumlusu Ergin Başyazgan'ın istifaları, Basın Sözcüsü Levent Yıldırım'ın görevinden ayrılması ile revizyon başlamıştı.

Başkan Yardımcılığı görevinden ayrılan Hasan Çebi'nin yerine Genel Sekreter Murat Gürsoy getirilirken, Sportif Sorumlu Başkan Yardımcısı Ergin Başyazgan'ın yerine ise Altyapıdan Sorumlu Yönetici Tahsin Türkmen getirildi.

Levent Yıldırım'ın görevden ayrılmasının ardından ise Yönetim Kurulu Üyesi Akın Çiçek getirildi. 2 ay kadar kısa bir süre Basın Sözcülüğü görevi yapan Çiçek'te görevden alınarak Başkan Türkmen'in kardeşi Adem Türkmen getirildi.

Akın Çiçek ise Reklamdan sorumlu yönetici oldu.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!