comScore

Orkun Uşak özür diledi!

16 Ağustos 2013, Cuma 15:32

Sezon başı PTT 1. Lig ekiplerinden Adana Demirspor'a transfer olan ve geçtiğimiz günlerde takımla yolları ayrılan Orkun Uşak, özür diledi.

Beyaz TV Spor Muhabiri Ertan Süzgün'e açıklamalarda tecrübeli kaleci bulunan Orkun, ''Yaklaşık 3 ay önce babamı kaybettim. Annemin hastalığı nedeniyle de paniğe kapıldım ve direkt yanına gittim. Babamın vefatı beni bu süreçte çok zorladı. Annemin hastalığı da üstüne geldi. Yaşadığım sorunlar nedeniyle telefonlarımı kapattım. Bu yüzden kulüple bağlantı kuramadık, hata bende'' diye konuştu.

Adana Demirspor'un iyi bir kadro kurduğunu belirten Orkun, ''Bu sene şampiyonluğa oynayacak bir takım kuruldu. Yanlış ve sorumsuz davrandım. Bu şehri ve taraftarları seviyorum. Yönetimden ve taraftarlarımızdan özür diliyorum. Takımıma geri dönmek amacındayım'' dedi.

Orkun'un bu özrünün ardından Adana Demirspor yönetiminin ne karar vereceği merak ediliyor.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!