comScore

Orhan Demirdal anıldı!

23 Temmuz 2013, Salı 16:00

Adana Demirspor Kulübü ve Türk futbolunun simge isimlerinden Orhan Demirdal, ölümünün 12. Yılında, Asri Mezarlığı'ndaki kabri başında ailesi ve tüm sevenleri tarafından dualar okunarak anıldı.

Anma törenine eski bakanlardan Mehmet Ağar, Adana Demirspor'un eski teknik direktörlerinden Metin Türel, Yüreğir Belediye Başkanı Mahmut Çelikcan, Adana Demirspor Kulübü Başkanı Mustafa Tuncel, Adana Demirspor Kulübü 2. Başkanı Mehmet Gökoğlu, spor adamları, spor yazarları, Demirdal Ailesi ve sevenleri katıldı.

Törende bir konuşma yapan eski teknik direktörlerden Metin Türel, Orhan Demirdal'ın geride bıraktığı güzellikleri anlatarak, "Ölüm her canlının tadacağı kaçınılmaz bir gerçektir. Ancak biz Orhan kardeşimizi çok erken kaybettik. O'nun bıraktığı tüm güzel hatıralar sonsuza kadar unutulmayacaktır" şeklinde konuştu.

SUSAR: "ORHAN DEMİRDAL'I RAHMETLE ANIYORUZ"
Adana Demirspor Kulübü Muhasip Üyesi, Hukuk ve İdari İşler Sorumlusu Müslüm Susar, Adana Demirspor'un unutulmaz isimlerinden Orhan Demirdal'ı rahmetle andıklarını söyledi. Susar, “Orhan Demirdal Abimiz bıraktığı izlerle hep anılacaktır” dedi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!