comScore

Çetiner rapor verdi!

13 Temmuz 2013, Cumartesi 15:14

Teknik Direktör Raşit Çetiner ve yardımcıları yönetiminde bu sabah yapılan antrenman yaklaşık 2 saat sürdü.

Kondisyon ve taktik antrenmanı yapan sarı yeşilliler, idmana ısınma koşularıyla başladı. 5'e 2 ve pas çalışmasıyla devam eden çalışma, taktik idmanının yer aldığı program sonrası yarım sahada oynanan maçın ardından son buldu.

Kocaeli Green Park Kartepe tesislerinde yapılan antrenmanı Şanlıurfaspor Başkan Vekili Sayın Uğur Büyükhatipoğlu ve Yönetim Kurulu üyeleri Belediye Başkan Yardımcısı İbrahim Güllüoğlu, Sportif İşler Sorumlusu Maruf Güneş,Proje Geliştirme sorumlusu Mehmet Çavuş ve Mali İşler sorumlusu Nabi kırmızı izledi.
Teknik Direktör Raşit Çetiner ile bir araya gelen yöneticiler takım hakkında bilgi aldı.

Akşam saatlerinde Kocaeli Green Park Kartepe tesislerine katılacak olan başkan Fethi Şimşek ve diğer yöneticiler eşliğinde yönetim kurulu toplantısı yapılacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!