Ekrem Al'dan uyarılar.
Teknik direktör Ekrem Al, taktik çalışmada futbolcuları zaman zaman uyardı. Her futbolcuyla yakından ilgilenen Al, özellikle genç oyuncuların topu daha olumlu kullanmalarını ve isabetli paslar atmalarını istedi. Yaklaşık 1 haftadır günde 3 idman yapan takımda futbolcuların yorgun oldukları gözlendi. Önümüzdeki günlerde antrenman sayısının ikiye düşeceği belirtildi.
Rahman: "Tiago bize katkı koyacaktır"
Takımın tecrübeli isimlerinden Rahman Oğuz Kobya, Tiago'nun önemli bir isim olduğunu ve daha önceden bu ligde oynamasının avantaj olduğunu söyledi.
Başarılı oyuncunun uyum sorunu çekmeyeceğine dikkat çeken Rahman, "Adanaspor özellikli bir oyuncu transfer etti. Türkiye'yi ve bu ligi yakından tanıyan Tiago takıma faydalı olacaktır. Sıcakkanlı kişiliği ve sevecen tavırları ile takım arkadaşları tarafından sevilen bir oyuncu olacak" şeklinde konuştu.
Çatalan kampı 18 Temmuz Akşamı sona erecek.
Daha önceden 19 Temmuzda sona ereceği belirtilen Çatalan kampının 18 Temmuz akşamı biteceği açıklandı.
İki gün izin yapacak futbolcular 21 Temmuz akşamı Kartepe'de toplanacaklar.
