comScore

Deumi, Gaziantep BB'ye..

07 Temmuz 2013, Pazar 15:38

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor, Armand Deumi ile prensipte anlaştı..

PTT 1. Lig'de kaliteli bir kadro kurmak için çalışmalarını aralıksız sürdüren mavi - beyazlılar, daha önce listesine aldığı Kamerunlunun, kulübü ile yollarını ayırmasının ardından hemen harekete geçtiği öğrenildi.

Deneyimli defans oyuncusunu kadrosuna katmak için girişimlerini hızlandıran temsilcimiz, Deumi'nin Pazartesi veya Salı günü gelmesini bekliyor.
Armand Deumi'nin Gaziantepspor'da ve Karabükte başarılı maçlar çıkarttığını kaydeden Büyükşehir Belediyespor kulüp başkanı Ünsal Göksen, “Bu sezon yabancı kontenjanımızı federasyonun belirlediği sayı doğrultusunda dolduracağız. Kadromuza çok sayıda takviyeler yaptık ama aramıza yeni katılan arkadaşlarımızın geneline baktığımız zaman oldukça gençler. Bunların arasına süper ligde de deneyimi olan yetenekli bir oyuncuyu katmayı istedik. Bu doğrultu da Gaziantepspor'da oynarken yakından tanıdığımız gerek kişiliğine ve gerekse de oyunculuğuna güvendiğimiz Deumi ile prensipte anlaşma sağladık. Pazartesi veya Salı günü şehrimize menajeriyle birlikte gelecek ve son görüşmeyi yapacağız” diye konuştu.

YABANCILAR DENENİYOR
Diğer yandan Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'a önerilen yabancı oyuncular tesislerde devam eden kamp çalışmalarında denemeye tabi tutuluyor. Teknik ekibin sürekli takibi altında olan yabancı oyuncular Suat Kaya'nın vereceği rapor doğrultusunda takımda ki durumları netlik kazanacak.

SAĞLIK KONTROLÜNDEN GEÇECEKLER
Mavi – beyazlı futbolcular bu gün özel Primer hastanesinde sağlık kontrolünden geçecek. Sabah erken saatlerde hastaneye sadece kan vermek için gidecek olan futbolcular daha sonra hafta içerisinde genel kontrolden geçecekler.

MUHARREM TÜRKOĞLU/GAZİANTEP27 GAZETESİ

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!