Menajer Abdullah Duran ile bir araya gelen 26 yaşındaki golcü oyuncu, kendisini kırmızı-siyahlı renklere bağlayan sözleşmeyi imzaladı.
Linyitspor'u hak ettiği yerlere taşımak istediklerini belirten İlkay Demir, twitter hesabından yaptığı açıklamada, "Yeni sezonda Tavşanlı Linyitspor'da forma giyeceğim. Hayırlı ve uğurlu olur inşallah" dedi.
Pendikspor altyapısında yetişen golcü oyuncu sırasıyla Denizlispor, Giresunspor, 1461 Trabzonspor, Sakaryaspor, Fethiyespor ve son olarak profesyonel olduğu takım Pendikspor'da tekrardan oynadı.
Süper Lig, TFF 1. Lig, TFF 2.Lig , TFF 3. Lig ,Ziraat Türkiye Kupası ve özel maçlar olmak üzere 159 karşılamada toplam 22 gol kaydetti. Milli takımlara 4 kez çağrılan Demir, 21 Yaş Altı Milli Takım'da 1 maç ve 19 Yaş Altı Milli Takım'da 3 maçta görev aldı .
Haber: Burak Kocayörük
