comScore

Denizli'nin gözü Akhisar'da!

06 Haziran 2013, Perşembe 17:01

PTT 1'inci Lig'de yeni sezon için iddialı bir ekip kurmayı hedefleyen Denizlispor, gözünü Süper Lig'in tek Ege takımı Akhisar Belediyespor'un kadrosunda düşünmedi oyunculara çevirdi.

Daha önce Denizlispor'da görev yapan ve yeşil siyahlı kulüple her zaman iyi ilişkiler içinde olan Akhisar Belediyespor teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu ile görüşen yöneticilerin Bikoko, Lima, Hakan Ateş ve Gökhan başta olmak üzere, kiralık verilecek oyunculara talip olduklarını bildirdi.

Hamzaoğlu ve Akhisar Belediyespor'lu yöneticiler, Denizlispor'a her türlü yardıma hazır olduklarını belirttiler. Bu arada, Denizlispor'un prensip anlaşmasına vardığı Macar Debrecen takımının Senegal asıllı Fransız golcüsü Coulibaly'nin cumartesi günü Türkiye'ye geleceği açıklandı. Öncelikle Ankara'ya giderek teknik direktör Özcan Bizati ile görüşeceği belirtilen Coulibaly, anlaşma sağlanırsa Denizli'ye gelip imza atacak.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!