Serkan ŞENYÜREK
Fevzi Özkan, "5.5 yıl güzel geçti. İyisiyle-kötüsüyle 5.5 yılda çok şeyler yaşadık. Sevenlerim de, sevmeyenlerim de oldu. Benim her ne kadar yanlışlarım olduysa da taraftarımıza teşekkür ediyorum. Herkes hakkını helal etsin. Adanaspor'da yaşadığımız şampiyonluğu da unutmam mümkün değil. Adanaspor'un başarılı olması en büyük isteğim" dedi.
Daldık da veda etti
Adanaspor'da 3.5 yıl görev yapan Menajer Murat Daldık, Adanaspor Başkanı Bayram Akgül'e, taraftara, yönetime ve tüm personele teşekkür etti.
Daldık açıklamasında şu görüşlere yer verdi:
"Bana 3.5 sezon boyunca bu onurlu ve gururlu görevi layık görüp teslim eden ve görevim süresi boyunca her konuda arkamda duran Başkanım Bayram Akgül'e tüm içtenliğimle sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca taraftarımıza, tüm yönetim kurulu üyelerime, tesis personel çalışanlarına, mükemmel uyum ve beraberlikten dolayı ayrıca teşekkür ediyorum. Hoşçakalın"
