comScore

Hezimet sonunu hazırladı!

09 Ağustos 2012, Perşembe 16:47

Bu sezon lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan Dinamo Moskova'da, derbideki hezimetin ardından istifa geldi. 

Rusya Premier Ligi'nde oynadığı 3 maçı da gol atmadan kaybeden ve lig tarihinin en kötü başlangıcını yapan Dinamo Moskova'da, geçtiğimiz hafta derbide Spartak Moskova karşısında alınan 4-0'lık ağır mağlubiyetin ardından teknik direktör Sergei Silkin istifa etti. 

Geçtiğimiz sezonun başlarında Bozovic'in yerine geçici olarak göreve gelen Sergei Silkin, takımı Rusya Kupası'nda finale çıkarıp ligde de Avrupa kupalarına katılmaya hak kazandırmıştı. Yönetim ise bu başarılı sayılabilecek tablonun ardından Silkin ile yeni sezonda da devam etme kararı almıştı. Üstelik geçen sezon futbolculardan Kuranyi, Voronin ve Noboa ile teknik direktör arasındaki sorunlara rağmen yönetim Sergei Silkin'in arkasında durdu. Ancak bu sezon yapılan kötü başlangıcın ardından gitme vaktinin geldiğini düşünen Sergei Silkin, yönetime istifasını sundu ve kabul edildi. 
Dinamo Moskova'yı şu anda genç takım hocası Dmitry Khohklov çalıştırıyor. Yeni teknik direktör adaylarının başında ise Yury Krasnozhan var. Krasnozhan, bu sezon başında Anzhi'nin başına geçmesine rağmen resmi maça çıkmadan görevden alınmıştı. Anzhi'den sonra Rusya B takımını çalıştırdı.