comScore

Manisaspor'lu Kahe'den büyük hedef!

17 Nisan 2013, Çarşamba 21:06

Denizlispor'la Pazar 14.00'te oynayacağı maçın hazırlıklarını sürdüren Manisaspor'un Brezilyalı santrforu Kahe, son dört haftalık periyotta takımı için 12 puan, kendisi için de altı gol hedefini koydu. 

Bu sezon 15 kez fileleri havalandıran 32 yaşındaki Sambacı, ligi en az 21 golle tamamlamak istediğini belirterek şunları söyledi:
 
"Türkiye'de altıncı yılımı dolduruyorum. Bu süre içerisinde Süper Lig'de 30, PTT 1'inci Lig'de 15 ve Ziraat Türkiye Kupası'nda 9 gol olmak üzere 54 gol attım. Her yıl için 10 gol ortalaması yakalamak gibi bir hedefim var. Bu nedenle kalan dört haftada takımıma altı gol daha kazandırmalıyım. Ben bu golleri atarsam, dörtte dörtle 12 puan alıp, Süper Lig'e de çıkabiliriz."
 
DHA-Spor - Türkiye-Manisa / Merkez - M.Hakkı ÖZBAYIR

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!