Takımın başında çıktığı ilk maçta kazanan Mehmet Altıparmak, konuşmasına çok zor bir atmosferde ve ortamda göreve başladıklarını dile getirerek, görevi devraldığı Osman Özdemir'e takıma yaptığı katkılardan dolayı teşekkür ederek başladı.
Atıparmak;, şöyle konuştu:
"Bizim takımımız gerçekten iyi, belki bugüne kadar istedikleri sonuçları alamadılar ama gerçekten müthiş bir takımımız var. Belki kaybolan enerji diyebilirsiniz, belki motivasyon diyebilirsiniz sadece bunlar eksikti. Biz bu süre zarfında sadece bununla ilgilendik.
Ben tüm oyuncularıma da aynı şeyi söyledim, biz gerçekten takım olduğumuz zaman Kartalspor'un yenemeyeceği takım yoktur. Altı tane final maçımız vardı, ama bizim olmazsa olmaz maçımız bu maçtı. Bütün futbolcu kardeşlerimi ortaya koydukları mücadeleden, sarf ettikleri efordan ve en önemlisi yüreklerini ortaya koyarak bazı kesimlere verdikleri cevaptan dolayı hepsini canı gönülden kutluyorum.
Bu iş yürek işidir. Biz sadece bizim için olmazsa olmaz maçımızı kazandık, fakat önümüzde beş tane final maçımız var. İnşallah her hafta aynı mücadeleyi göstereceğiz ve beş maçta alacağımız puanlarla amacımıza ulaşmaya çalışacağız."
Futbolcularının bu maç anlamında gösterdiği müthiş mücadelenin kendilerini ilerisi için umutlandırdığını belirten Mehmet Altıparmak, konuşmasını oyuncularını tekrardan tebrik ederek sonlandırdı.
