comScore

Emin Kar taraftarlarını uyardı

15 Mart 2013, Cuma 17:02

PTT 1'inci Lig ekiplerinden Samsunspor'un Başkanı Emin Kar, Torku Konyaspor maçında bir taraftarın hakeme saldırı girişimi yüzünden aldıkları 1 maç seyircisiz oynama cezasının para cezasına döndüğünü hatırlattı, "Taraftarlarımızın olaylardan uzak durmasını bekliyoruz" dedi.

Kendileri için çok önemli olan Adanaspor maçını pazartesi günü seyircili oynayacakları için sevinçli olduğunu belirten Kulüp Başkanı Emin Kar, şöyle devam etti: "Seyircisiz oynama cezamız kalktı ancak bu 70 bin TL'lik para cezasına dönüştü. Taraftarlarımızın artık bu tarz olaylardan uzak durmasını bekliyoruz. Herkes yanındakini ikaz edecek. Bir daha böyle bir olayın olmaması için gayret göstereceğiz. Bir daha tekrarlanması durumunda cezalar ikiye katlanarak uygulanacak."

"KRİTİK DÖNEMEÇTİYİZ"
Adanaspor maçı konusunda da değerlendirmelerde bulunan Başkan Emin Kar, şunları söyledi: "Bizim için artık tüm maçlar çok zor. Kritik bir dönemece girdik. Oynayacağımız tüm maçlar kazanmamız gereken mücadeleler. Alt sıralardan bir an önce kurtulmak istiyoruz. Bunun için taraftarlarımızın da desteğiyle Adanaspor'u mağlup etmek ve aldığımız 3 puanla tırmanışa geçmek istiyoruz. Umarım taraftarlarımız pazartesi akşamı stadı doldurur ve coşkulu bir ortam oluşturur" diye konuştu.
HAZIRLIKLAR SÜRÜYOR
Bu arada Samsunspor, PTT 1'inci Lig'in 26'ncı haftasında evinde oynayacağı Adanaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Teknik direktör Besim Durmuş nezaretinde çalışan kırmızı beyazlılar, kritik maç öncesinde antrenmanlarda sergiledikleri performansla göz doldurdu. Zorlu mücadelede kırmızı beyazlılarda cezalı olan Abdulkadir Özgen forma giyemezken, sakatlığı iyileşen ve takımla çalışmalara başlayan Canberk Aydın, teknik heyetin görev vermesi durumunda forma giyebilecek.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!