İspanya La Liga takımlarından Malaga'nın Şilili teknik direktörü Manuel Pellegrini, transfer döneminde Jackson Martinez'i kadrolarına katmak istediklerini ancak bu transferin ekonomik sebeplerden dolayı gerçekleşmediğini söyledi. Malaga teknik direktörü Manuel Pellegrini, Şampiyonlar Ligi son 16 turunda karşı karşıya gelecekleri Porto'yu elemeleri halinde bunun sürpriz olarak nitelendirilmeyeceğini ve takımının Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam edeceğine inandığını belirterek, "Her şey 180 dakika sonunda belli olacak. Çok güçlü bir takıma karşı oynayacağız. Bu turu geçme adına ne kadar kaliteli ve yeterli kapasiteye sahip olduğumuzu kanıtladığımız düşünüyorum" açıklamasında bulundu.
"TUR İÇİN ŞANSLAR EŞİT"
Şilili teknik adam Avrupa arenasındaki yer alan takımının yeteneğinden hiç bir şüphe duymadığını söyleyerek, "Açıkçası bu aşamaya kadar geleceğimizi düşünmemiştim. Birçok kişide bizim buraya şansımızla geldiğimizi düşünüyor fakat biz grubumuzu birinci bitirdik ve şimdi çok iyi bir geçmişi bulunan Porto'yla karşı karşıyayız. Şanslar eşit" yorumunda bulundu.
"OYUN TARZIMIZDAN TAVİZ VERMEDİK"
Deneyimli teknik adam ayrıca sistemlerinden ve oyun tarzlarında bir değişiklik yapmayacaklarına da belirterek, "Şampiyonlar Ligi'nde yer alan bir takımız. Hiç bir zaman oyun tarzımızdan taviz vermedik ve bundan sonrada aynı anlayışla sahaya çıkacağız. Bugüne kadar nasıl bir anlayışımız varsa bundan sonrada aynısı olacak" ifadelerini kullandı.
"MARTINEZ'İ TRANSFER ETMEK İSTEDİK"
Güney Amerikalı teknik adam son olarak rakipleri Porto'yu değerlendirdiği konuşmasında, "Porto, çok iyi atak futbolu oynayabilen, maçları kazanamaya çalışan harika oyunculara sahip olan bir takım. Lucho Gonzalez ile River Plate'de beraber çalışma şansımız olmuştu. Aynı zamanda Jackson Martinez'le de hatta onu Malaga'ya transfer etmekte istemiştim" diyerek sözlerini sonlandırdı.
