comScore

Zlatan'dan Ronaldo ve Jose mesajı

31 Ocak 2013, Perşembe 14:21

Paris Saint Germain'in İsveçli yıldızı Zlatan Ibrahimovic, Pep Guardiola, Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo hakkında açıklamalarda bulundu.

Paris Saint Germain'in İsveçli yıldızı ZlatanIbrahimovic, İspanyol gazetesi Marca'ya röportaj verdi. Ibrahimovic,kendisi ve takımıyla ilgili açıklamalarının yanında Mourinho veGuardiola hakkında da ilginç söylemlerde bulundu.

İşte Zalatan Ibrahimovic'in verdiği röportaj;

* Şampiyonlar Ligi son 16 turunda Valencia'yla karşılaşacaksınız. Bu eşleşmeyle ilgili yorumun nedir?

"Zorbir eleme turu olacak. Valencia hemen hemen tüm İspanyol takımları gibiiyi oyuncuları olan çok iyi bir takım. Şampiyonlar Ligi'nde kolay maçyok ama sonucu alacağımızı düşünüyorum. İyi oynamak, denemek ve zevkalmak zorundayız."

* Valencia eşleşmesindeki kilit nokta ne olacaktır?

"Valenciaiyi futbol oyunuyor. Dikkatli olmak zorundayız. İlk maç çok önemliolacak. Karşımızda zor bir ekip var ve konsantre olmamız gerekiyor.Kimin turu geçeceğini küçük ayrıntılar belirleyecektir"

PAROLAM BELLİ; "ÇOK ÇALIŞIYORUM"

*Hollanda, İtalya ve İspanya'da lig şampiyonlukları yaşadın fakatŞampiyonlar Ligi sevinci henüz yaşamadın. Tamamlanmamış bir başarıdiyebilir miyiz?

"Çalışıyorum (Gülüyor). Benim en büyükamacım Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu. Paris Saint Germain'le büyük birşansım var çünkü mükemmel bir takıma sahibiz. Göreceğiz."

* Şuan Lyon'la beraber aynı puanda ve averajla lidersiniz. Fransa Ligi'nde şampiyon olabilecek misiniz?

"Şuan üç kulvarda birden yarışıyoruz. Çalışıyoruz ve her üçünüde mümkünsekazanmak istiyoruz. Hiçbirisinin bizim için önceliği yok. Mümkünolduğunca fazla kupa alarak sezonu kapatmak istiyoruz."

* PSG gibi yıldızları çok olan bir takımda bulunmak zor bir durummu?

"Herzaman çok iyi takımlarda ve çok büyük yıldızlarla beraber oynadım.Burasıda aynı şekilde. Başarılar kazanılabilecek doğru bir atmosferburası."

* Farklı ülkelerde farklı takımlarda oynadın ve hepsindede başarı sağladın. Bu işin sırrı nedir?

"En önemli nokta çok çalışmak ve kendine inanmak. Kendi yeteneklerinize güveniyorsanız, bunların olması gerekir."

RONALDO VE MOURINHO YORUMU 

*Jose Mourinho ve Cristiano Ronaldo'nun gelecek sezon için burayageleceklerine dair spekülasyonlar çıkmıştı. Bu konuda nelerdüşünüyorsun?

"Bu sadece Paris Saint Germain için değil,herhangi bir kulübün hem Mourinho hem de Ronaldo'yla adı geçiyorsa buçok iyi bir haberdir. Çünkü Mourinho çok iyi bir teknik direktör veRonaldo'da dünyanın en iyi oyuncularından birisi. Fakat bunlar gerçekdeğil. İnsanlar rüya görüyor ve spekülasyon çıkarıyor, somut bir şeylerolmadıkça bu konuya cevap vermem doğru değil."

* ParisSaint Germani'e büyük yatırımlar yapıldı ve büyük yıldızlar geldi. Busene Paris Saint Germain'in yılı mı? Şampiyonlar Ligi'ni kazanabilecekmisiniz?

"Harika bir iş çıkardığımızı düşünüyorum. Buyolda hem Valencia'ya karşı hem de diğer turlarda diğer takımlara karşıiyi bir takım olarak oynamak zorundayız. Bu yeni bir proje ve sabırlıolmamız gerekiyor. Bazı takımlar yıllarca birlikte oynayan futbolcularasahip."

"BAYERN, PEP İÇİN BÜYÜK BİR FIRSAT"

*Pep Guardiola'yla birlikte çalıştın ve onun Bayern Munih'le sözleşmeimzalaması bu dönemde en büyük haberlerden birisi oldu. Bu konudakidüşüncelerin neler?

"Bu kişisel bir karar. Nehissediyorsa onu yapması gerekir. Ben her zaman buna önem veririm. Buonun için büyük fırsat. Mutlu olması gerekir çünkü herkes böyle birfırsata sahip olamaz. Bayern Munih, mükemmel oyuncularıyla,etkileyiciliğiyle, kulüp yapısı ve organizasyonuyla çok iyi bir kulüp.Alman mentalitesi farklıdır. Barcelona'da kazandığı başarılarıtekrarlaması için bir şans. Dünyanın en 5 takımından birisinde bulunuyorve bu durum onu ayrıcalıklı yapacaktır"


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!