comScore

Galatasaray resmen talip, ama..

31 Ocak 2013, Perşembe 14:01

Galatasaray'ın çok istediği Bursasporlu Serdar Aziz hakkında, oyuncunun temsilicisi Haluk Canatar açıklamalar yaptı...

Galatasaray transfer listesinde yer alan Bursaspor'un başarılı stoperi Serdar Aziz için temsilicisi Haluk Canatar, "Galatasaray Serdar'a talip; ama şu ana kadar kulüpler düzeyinde anlaşma sağlanamadı. Fakat transferde son dakikaya kadar her şey olabilir. Kesin konuşamıyorum. Gece yarısı bitirilen transferlere bile şahit oldum" dedi.

Radyospor'da Özgür Sancar'ın canlı yayın konuğu olan Canatar, "Serdar Aziz İstanbul'a geldi. Sık sık gelir. İstanbul'da birlikte yemek yiyoruz, stres atıyor. İstanbul'a bulunma nedeni transfer görüşmesi değil. Böyle bir şey olsa, zaten Serdar'ın burada olması gerekmiyor. Onun adına biz görüşmeleri yaparız. Serdar'ın şu an itibariyle Bursaspor'la 2 buçuk yıllık sözleşmesi var. Bu transferde aktif bir rol oynayabilmemiz için kulüplerin anlaşması gerekir" şeklinde konuştu.

GALATASARAY, BURSASPOR'LA OCAK AYI İÇERSİNDE 2 KEZ GÖRÜŞTÜ
Haluk Canatar, "Galatasaray, Serdar'a resmen talip oldu ve Bursasspor'la görüştü. 1 Ocak'tan itibaren 2 kere görüştüler. İksinde de Ertuğrul Sağlam, olumlu yantı vermedi. Dolayısıyla bizim resmi görüymemiz olmadı; ama iki kulüp arasında Serdar için görüşmeler oldu. Bonsersiv konusu görüşüldü" dedi.

ERTUĞRUL SAĞLAM'IN AYRILMASI SERDAR'LA İLGİLİ KARARI DEĞİŞTİRİR Mİ?
Canatar, "Ertuğrul Sağlam görevden ayrılmadan önce, Fatih Terim'e bu sene stoper ihtiyacı olduğunu, bir tek İbrahim ve Ömer'in olduğunu, bu nedenle Serdar'ın transferine bu dönemde değil, ama sezon sonunda izin verebileceğini söylemişti" ifadelerini kullandı.

SON DAKİKAYA KADAR HER TÜRLÜ OLASILIK GEÇERLİDİR
Haluk Cantar, bütün transferlerde olduğu gibi Serdar'ın transferinde de son dakikaya kadar her şeyin olabileceğine işaret etti ve "Galatasaray Serdar'a talip... Ertuğrul Sağlam görevden ayrıldı bir yenilik olur mu bilmiyorum. Galatasaray çok etik çerçevede bu transfer temaslarını başlattı. Bursaspor'la görüştü. Biz kulüpler düzeyinde şu ana kadar anlaşma sağlanamadığı için bizim Galatasaray'la doğrudan görüşmemiz olmadı. Ben gece yarısı bazı transferlerin bittiğine şahit oldum.Örneğin Mehmet Yozgat'nın Fenerbahçe'ye transferi gece yarısı gerçekleşmişti. Bu Serdar Aziz'in Galatasaray'a transferi için de geçerli bir durum. Fakat kulüp anlayışı nedir. Bilmiyorum. Bursaspor'a bağlı. Bu nedenle son güne kadar bir şey olmaz diyemem. Belki de olmaz. Her şey kulüplerin anlaşmasına bağlı. Başkanlar sosyal anlamda da bir araya gelin insanlar. Bakarsınız olur; ama olmama olasığı da var" dedi.

Canatar, "Serdar'ın Premier Ligi'nde oynamasını arzu ediyoruz. Genç milli takımlarda da oynarken, İspanyollar ve İngilizler onu takip ediyordu. Premier Lig'de oynarsa ben sevinirim" diyerek sözlerini tamamladı.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!