comScore

Mahallenin muhtarları geldi!

30 Ocak 2013, Çarşamba 17:31

Cuma günü İstanbul'da karşılaşacakları Beşiktaş maçının hazırlıklarını sürdüren Kardemir Karabükspor'un antrenmanını Karabük muhtarlar derneği ziyaret ederek oyunculara ve teknik heyete moral verdi..

Kulüp başkanı Nevzat Şahin muhtarlara teşekkür ederken, Muhtarlar derneği başkanı Davut Çayır, "Beşiktaş maçı öncesinde futbolcularımızı antrenmanda ziyaret edip baklava ikram ettik. Karabük'ten ağızlarının tadıyla İstanbul'a gönderip tatlı bir sonuçla dönmelerini istiyoruz" dedi.

Futbolcuları ile gurur duyduklarını ifade eden Çayır, "Karabükspor taraftarı olmak bir ayrıcalıktır. Bunun için Karabüksporvazgeçilmezdir, Karabükspor bir sevdadır. Karabükspor'u hiçbir zaman yalnız bırakmayan öncelikle taraftarımıza biz muhtarlar olarak teşekkür ediyoruz. Biz bir aile olduğumuz sürece başarı kaçınılmazdır. Futbolcusundan hocasına başkanına, yönetimine, malzemecisine herkese çok teşekkür ederim. Karabük işçi sınıfının olduğu bir kenttir. Sizler de işçi takımısınız. 1500 derecede alın terinin bir bölümünü sizlere veren Kardemir işçisinin bu onurlu mücadelede sizleri yalnız bırakmadıkları için onları da kutluyorum" dedi.

Muhtarlar derneği başkanı Çayır son olarak, "Çok zor bir maça gidiyorsunuz" diye hitap ettiği futbolculara "Siz önceki haftalarda 3 tane bu ligin büyükleri diye adlandırılan takımları yendiniz. Umuyorum Beşiktaş'ı da yenip tarihe geçeceksiniz. Biz muhtarlar ve taraftarlar olarak İstanbul'da sizleri yalnız bırakmayacağız. Yenilebilirsiniz de, berabere de kalabilirsiniz, bizim sizlerden tek isteğimiz 90 dakika sahada mücadele edip herkese Karabükspor'un nasıl bir takım olduğunu göstermenizdir. İnşallah Karabük'e güle oynaya beraber döneriz" dedi.

HABER: CENGİZ TOPUZ /- KARABÜK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!