comScore

Bakkal, Beşiktaş'ı da yener mi?

30 Ocak 2013, Çarşamba 14:15

Kardemir Karabükspor Cuma günü akşam oynayacağı Beşiktaş maçı hazırlıklarını bu sabah yaptığı antrenman ile tamamladı ve İstanbul'a hareket etti...

Amaçlarının kesinlikle galip gelmek olduğunu belirten teknik direktör Mesut Bakkal "Geçtiğimiz hafta bir trafik kazası yaptık, bu mağlubiyet sebebi ile tabii ki üzüldük ama çok fazla da umutsuzluğa kapılmamaklazım. Deldiğim günden beri söylüyorum; iyi takımız..Belki Kasımpaşa maçı bizleri biraz salladı ama her şeye rağmen iyi gidiyoruz. Fenerbahçe, Galatasaray ve Trabzonspor'u yendiğimizde herkes acaba Beşiktaş'ı da yener mi? diye soruyordu, işte biz o maça gidiyoruz. Hafta içinde yaptığımız antrenmanlar da oyuncularımın performansları beni Beşiktaş maçı öncesinde mutlu etti. Umuyorum geçtiğimiz haftalarda oynadığımız pozitif futbolu Beşiktaş maçında sahaya yansıtacaklardır. Üst sıralar hedefimiz ise iyi futbol oynamak zorundayız" dedi.

"Diğer büyük takımları deplasmanda yendik, bunun için de Karabükspor'un iyi bir takım olduğunu söylememiz lazım" diyen Mesut Bakkal, "Cuma akşamı İnönü'de güzel bir futbol akşamı taraftarları bekliyor, iki tane iyi futbol oynayan, mücadele eden, koşan takımların müsabakası olacak. Biz Karabükspor olarak tabi ki kazanmak istiyoruz. Beşiktaş ta kendi sahasında çok coşkulu oynayan bir takım, onlarda mutlaka kazanmak için oynayacaklardır.Karabükspor olarak kazananın kendimizin olmasını istiyoruz" diye konuştu.

HABER : CENGİZ TOPUZ /- KARABÜK

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!