comScore

"Eskişehir'den korkuyorlar!"

30 Ocak 2013, Çarşamba 10:00

Bu sezon Eskişehirspor formasıyla başarılı bir grafik çizen Erkan Zengin birçok konu hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı. Kırmızı Siyahlılar'ın yıldızı sözlerine kupadaki performansıyla başladı.

İşte Fanatik'e konuşan Erkan Zengin'in açıklamaları;
Kupadaki 6 maçta 7 kez rakip fileleri havalandıran Erkan, “Her maça aynı düşüncelerle çıkıyorum. Kupa maçlarında daha çok öne çıktığım bir gerçek ama şans da yanımdaydı diyebilirim. Kupaya çok önem veriyoruz. Çünkü Avrupa’ya giden kestirme yol. Trabzonspor’la oynayacağımız kupadaki 5. maçı da kazanmak zorundayız. Eğer bu karşılaşmayı kazanırsak, gruptan çıkarız ve finale kadar gideriz” dedi.

‘Evimizde kaybetmeyiz’
Eskişehir’deki maçlarda ayrı bir psikolojiyle sahaya çıktıklarını kaydeden 27 yaşındaki futbolcu, “Yenik duruma düşsek de kazanacağımızı biliyoruz. Bizim öyle bir taraftarımız varki, 2-0 geride olsak bile desteklerini sürdürüyorlar. Rakiplerimizde Eskişehir’e gelecekleri zaman korku başlıyor. Sahamızda aldıkları bir puana galibiyet gözüyle bakıyorlar. Biz artık iyi sonuçlar alırken, oynadığımız futboldan da zevk alıyoruz. Yenilsek bile taraftarımız alkışlıyor. Sahamızda yenilmeyeceğiz. İlk 3 ya da 4’e girmeye çalışacağız” diye konuştu. A Milli Takım için de görüşünü aldığımız Erkan şunları söyledi: “Bugüne kadar çağrılmadım ama davet gelirse tabii ki koşa koşa giderim. İsveç Milli Takımı’na çağırılmıştım ama içime sindiremediğim için kabul etmedim. Milli takıma çağırılmayı beklerim.”

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!