comScore

Efes Kızları destek bekliyor

29 Ocak 2013, Salı 18:01

Mayıs ayında Londra'da yapılacak Euroleague dörtlü finalinde, parkede gösteri yapacak dans ekibi Dance Square-Off yarışmasıyla belirlenecek.

Adayların arasında Türkiye'den Efes Kızları da var. Efes Kızları, yarışmaya katılabilmek için basketbolseverlerden internetten oy bekliyor.

LONDRA'da 10-12 Mayıs tarihleri arasında düzenlenecek basketbol Eurolegaue Dörtlü Final'inde maçlara renk katıp seyirciyi coşturacak dans grubu Dance Square-Off yarışmasıyla belirlenecek. Yarışmada yer alan ekiplerden biri de Anadolu Efes Basketbol takımının dans grubu Efes Kızları. 3 aşamadan oluşan oylama sonucunda en çok oy alan takım Euroleague dörtlü-finalinde resmi dans takımı olarak Londra'da parkeye çıkacak. Yarışmada Efes Kızları'nın yanı sıra, Cedetevita Zagreb, Alba Berlin, Olympiacos, Panathinaikos, Maccabi Tel Aviv, Zalgiris Kaunas, Lietuvos Rytas, Unicaja Malaga, Bilbao Basket, CSKA Moskova, Khimki, Unics Kazan, Lokomotiv Kuban ve Spartak St. Petersburg gibi takımların dans grupları yer alıyor.

Oylamada performansın değil, oyun etkili olduğunu söyleyen Efes Kızları'nın Koordinatörü Müjgan Nadanoğlu: "Eğer bize oy verirlerse ülkemizi final-four'Un oynanacağı Londra'da temsil edeceğiz. Zaten 2009 yılında Berlin'de ülkemizi temsil etmiştik şimdi bir kez daha temsil etmek istiyoruz. Tüm ülkeler kendi dans takımına oy veriyor. Biz de ülkemizdeki tüm sporseverlerden oy bekliyoruz" diyor.

MİLLİ MESELE OLDU

Ezgi Kıran (Kaptan): Türkiye'yi temsilen final-four'da biz dans etmek istiyoruz. Bu bizim için milli bir mesele gibi oldu. Çünkü diğer ülkelerin dans ekipleriyle bir rekabet halindeyiz bu nedenle Türkiye'nin birinci olması çok önemli. Bize oy vermek isteyen herkes Facebook sayfamızı ziyaret edebilir. Oradan oy vermek için gerekli çalışmalar yapılıyor. Ayrıca Londra'da yapılacak final-four'da dans etmek Efes Kızları olarak bize bir referans olup çok şey katacak. Orada Türkiye'nin ve Efes Kızları'nın adını tüm Avrupa'ya bir kez daha duyurmuş olacağız.

Nihal Öztürk: Ülkemizin tek basketbol takımı dans grubuyuz. Londra'da bayrağımızı dalgalandırmak ve bu gururu yaşamak istiyoruz. Başta Anadolu Efes taraftarlarından olmak üzere tüm basketbolseverlerin desteğini bekliyoruz.
Sevda Kızılırmak: Dünyanın en iyi dans gruplarından biriyiz. Eğer oylamada finale kalırsak Türkiye'yi güzel bir şekilde temsil edeceğimizi düşünüyorum. Efes Kızları olarak iyi ve başarılı bir grubuz. Bu başarımızı tüm Avrupa'ya göstermek istiyoruz. Başta Anadolu Efes taraftarları olmak üzere herkesten bize oy vermelerini istiyoruz.  Böylelikle ülkemizde dansa bakış açısını değiştirebilir, herkese dansı sevdirebiliriz. Efes Kızları'na oy vermek için aşağıdaki link kullanılabilir:

http://efesdancesquareoff.euroleague.net/index.php/teams

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!