comScore

Süper Lig'de haftanın 10 olayı

29 Ocak 2013, Salı 09:31

Süper Lig'de 19. hafta maçlarında neler yaşandı.

1- Deplasmanda ikinci zafer
FENERBAHÇE, ligdeuzun süredir deplasman galibiyetine hasretti. Aykut Kocaman daGaziantepspor karşılaşmasına dönüm noktası olarak bakıyordu. Sarılacivertliler Gaziantepspor'u deplasmanda yenerek şeytanın bacağınıkırdı.

2- İstifalar haftası yaşandı
ÇOK uzun süredir takımlarının başında olan başarılı teknik adamlar Şenol Güneş ve Ertuğrul Sağlamistifa etti. İki isim de, takımlarının aldığı başarısız sonuçlarınardından geçmişte başarılar elde etmiş olsalar da, veda etti.
 
3- Sneijder, ‘gerçekmiş'
‘GELDİ,gelmeyecek, oldu, olmayacak' derken, Sneijder'i nihayet Galatasarayformasıyla sahada gördük. Sarı kırmızılıların Beşiktaş ile oynadığıkarşılaşmada Sneijder yaklaşık 30 dakika sahada kaldı. Önemli bir yıldızTürk taraftarlarla buluştu.

4- Sinan yine sahnede
ELAZIĞSPOR, Trabzonspor'u3-1'lik skor ile devirirken Sinan Kaloğlu takımının yine en önemlioyuncusuydu. Daha önce attığı 3 golle takımına 9 puan kazandıran Sinan,Trabzonspor maçında da takımının ilk golünü ağlara göndermeyi başardı.

5- Hesabı Paşa kesti
KARABÜKSPOR, İstanbul takımları G.Saray ve F.Bahçe'yideplasmanda 3-1 yendi. Son olarak da Trabzonspor deplasmanında yinerakibine aynı tarifeyi uyguladı. Ancak Karabük'e, İstanbul ekibiKasımpaşa, 3-0'la ilk kez hesabı kesti.

6- Lig şakaya gelmez
LİGİN en altında yer alan Akhisar Belediyespor'un puanı 16, 6. sıradaki Bursaspor'unise 27... Üç büyük takımı bir kenara bırakırsak ligde herkesin düşme veAvrupa'ya gitme ihtimalleri var. Aman dikkat diyelim. Bu lig şakayagelmez.

7- Kayseri'nin yükselişi
SEZONA Kayserispor'dabaşayan Şota, istifa etmiş ve Kasımpaşa'ya geçmişti. Kayserispor'a iseProsinecki gelmişti. Bu değişim hem Şota'ya hem de Kayserispor'a yaradı.Kayserispor da, Kasımpaşa da, ligin en etkili takımları oldular.

8- Derbilerin hakimi
GALATASARAY, Fenerbahçe'yeait olan derbi hakimiyetini zorluyor. Cimbom bu sezon oynadıkları 4 devmaçta 2 galibiyet, 2 beraberlik aldı ve yenilmedi. Kendi sahasındaBeşiktaş'ı 2-1 yenen Aslan, zirvedeki yerini de korudu.

9- Hoş geldin Semih
DİLE kolay... Neredeyse 1.5yıldır ligde gol atamıyordu Semih. Ligimizde gol krallığı yaşamış biroyuncunun bu kadar düşüş göstermesini aklımız almıyordu. Nöbetçi Golcü,Gaziantep deplasmanında nihayet golle tanıştı.

10- Yine ‘Tükürük vakası'
MEIRELES'intükürdüğünün iddia edilip daha sonra cezasının kaldırılmasından sonraşimdi de, Melo'nun tükürüğü gündeme oturdu. Brezilyalı'nın Oğuzhan ileyaşadığı pozisyon yeni tartışmaların da fitilini ateşleyecek gibi.


ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!