comScore

Çapa: "Üzerine koyarak devam ediyoruz.."

27 Ocak 2013, Pazar 04:00

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Fuat Çapa, 1-0 kazandıkları Akhisar Belediyespor maçınailişkin, ''Tekniğin, taktiğin değil, yüreğin ön plana çıkması gereken bir maçtı'' dedi.

Çapa, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, Azofeifa'yı gribal enfeksiyon nedeniylemaç kadrosundan çıkarmak zorunda kaldıklarını belirterek, ''Bir hafta çalışıyorsunuz, maça saatler kalaoynayamayacağını öğreniyorsunuz, bu da sıkıntı oluyor'' diye konuştu.

Akhisar Belediyespor'un, son 5 haftada oynadığı maçlara bakınca üzerine koyarak yoluna devamettiğinin altını çizen Çapa, şöyle konuştu:
''Ligde bulunacağınız yeri belirleyecek haftalar başladı. Tekniğin, taktiğin değil, yüreğin ön planaçıkması gereken bir maçtı. Bundan dolayı oyuncularımı kutluyorum. İlk yarıda topa sahip olan vepozisyon üreten bizdik. İkinci yarı rakip baskılı gözükse de yine pozisyonları biz yakaladık. Son paslardabaşarılı olsaydık farkı artırabilirdik. Rakibe çok pozisyon vermedik. Kalecimiz Ramazan'ı da kutlamakistiyorum. Üst düzey kurtarışlar yapmamış gibi gözükse de sürekli oyunun içindeydi. Umarım çıkışınısürdürür.''

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!