comScore

"Sabit ve statik oynamayın"

25 Ocak 2013, Cuma 23:45

Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, sürekli çift kaleyi durdurarak oyuncularına seslendi.

Serkan Senyurek

Ankaragücü karşılaşmasının çok zor geçeceğini ve her fırsatta kazanmaları gerektiğini anlatan Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, yapılan çift kale maçta her fırsatta oyunu durdurarak futbolcularını uyardı..

"Sabit ve statik oynamayın" uyarılarında bulunan Levent Eriş, "Rakibimiz çok genç ve koşan bir takım. Gol yemedikleri sürece dirençleri artıyor. Bu nedenle sabit ve statik oynamamamız gerekiyor. Sürekli hareket halinde olmalıyız ve hareketli olarak boş alanlar yaratmamız gerekiyor" dedi.

Eriş: "Subasiç'le ilgilenmiyoruz"
Ulusal bir gazetede yer alan Azeri oyuncu Subasiç ile ilgili haberin doğru olmadığı açıklandı. Ulusal bir gazetede yapılan haberde Adana'dan Subasiç bombası haberiyle ilgili bu akşam yapılan antrenman öncesi ve sonrası Adanaspor taraftarları Teknik Direktör Levent Eriş'i soru yağmuruna tuttular. Adanaspor Teknik Direktörü Levent Eriş, Azeri oyuncu Subasiç ile ilgilenmediklerini taraftarlara net olarak açıkladı..Subasiç ile Adanaspor isminin anılması menejerlar tarafından gündeme taşındığı iddia edildi.

Önce Tayfun sonra Barış Ataş
Şanlıurfaspor karşılaşmasında gördüğü sarı kart nedeniyle İzzet Yıldırım cezalı duruma düşerken, Teknik Direktör Levent Eriş, çift kalede önce Tayfun Aksoy'u oynattı. Tecrübeli Teknik Adam Eriş, genç Tayfun'u ikinci bölümde yedek takıma verdi ve yeni transfer orta saha oyuncusu Barış Ataş'ı sağbekte denedi. Eriş'in bu bölgede Tayfun mu, yoksa Barış'ı mı oynatacağı maç günü belli olacak.

-"Merthan yedek takımda oynadı"
Beşiktaş ile oynanan hazırlık karşılaşmasında sakatlanan Adanaspor'un tecrübeli oyuncusu Merthan Açil, Ankaragücü maçının çift kale maçında yedek takımda forma giydi. Önceki gün koşulara başlayan Merthan, çift kalede kendini denedi. Kötü gözükmeyen Merthan'ın pazartesi gününe kadar sakatlık durumuna bakılacak ve kendini iyi hissetmesi halinde kadroya alınabileceği öğrenildi..

Ahmet Dereli kadroyu zorluyor
Turuncu-Beyazlı takımın genç oyuncusu Ahmet Dereli hem devre arasındaki hem de Milli Takım seçmelerindeki performansının ardından, Ankaragücü maçının çift kalesinde de göz doldurdu.. Hergeçen hafta iyiye giden ve performansını arttıran Ahmet dereli, yedek takımda oynamasına rağmen çift kalede As takımın sağ kanadına ve savunmasına zor anlar yaşattı..

Metin Akan'a tepki
Sezon başında büyük umutlarla transfer edilmesine karşın bekleneni veremeyen ve Tavşanlı Linyitspor maçından sonra kadro dışı bırakılan Metin Akan'ın, noter tespiti yaptırarak idmana çıkması Adanaspor taraftarlarını da üzdü. Osman Yereşen tesisleri'ndeki idmanı izleyen Adanasporlu taraftarlar, Metin'in davranışını doğru bulmadıklarını dile getirerek,"Kadro dışı olmasına karşın takımın idman yaptığı sahada noter tespiti yaptırarak antrenmana çıkmasını doğru bulmuyoruz"diyerek tepki gösterdiler.

Koray Çölgeçen Balıkesir'de
Adanaspor'un sezon başında aldığı ancak faydalanamadığı stoper Koray Çölgeçen kiralık olarak Balıkesirspor ile anlaşmaya vardı. Tecrübeli oyuncu sezon başında Tavşanlı Linyitspor ile oynanan karşılaşma sonrasında Emre Toraman ve Metin Akan ile birlikte kadro dışı kalmıştı. Ara transferin son günlerinde Koray, Balıkesirspor ile kiralık olarak anlaşmaya vardı.

ARKADAŞINI GETİR 50 TL BİLYONPUAN AL!